Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Zlatokop fotografoval UFO

10.12.2010 22:43

 Prospektor, který odešel do hor hledat zlato myslí, že našel něco lepšího - důkaz, že mimozemšťani existují.

 

Adam Cainero věří, že vyfotografoval mimozemský koráb vznášející se nad kopcem poblíž Majors Creek v Southern Tablelands, Braidwood, Austrálie. Po neúspěšném víkendu při hledání zlata se Cainero s přítelem vraceli domů a zastavili se, aby vyfotili strmý kopec, který museli překonat. Když Cainero dorazil domů, zjistil, že nakonec nalezl zlato jiného druhu.

“ Jen jsem udělal snímek pohoří a Slunce svítilo přímo do očí, takže jsem jen tak zaměřil a cvaknul “, tvrdí Cainero. “ Později jsme se podívali na fotku a bylo to jako...no ne, to nemůže být pravda..”

Podle tvaru a pozice Cainero okamžitě usoudil, že tmavý objekt musí být UFO. 

“ Vždycky vidíme divné věci, když chodíme na místa, kde nikdo široko daleko není “, řekl.

Řekl, že mezi zlatokopy kolují řeči o UFO v této oblasti. “ Hodně lidí, které znám a kteří tam chodí, vidělo minimálně jedno”.  The Daily Telegraph odhalil na začátku letošního roku článek o předměstí Gosfordu, kde se nachází UFO hot spot s mnoha pozorováními každý rok. Lidé se scházejí každý měsíc, aby diskutovali o svých zážitcích. Tento region byl předmětem jednoho z nejzajímavějších UFO případů v letech 1995 a 1996, který reportovalo mnoho důvěryhodných svědků včetně policie. Obyvatelé viděli lesklý předmět, který se vznášel nad vodou.

 

 

 

Zdroj a foto: dailytelegraph.com.au

Překlad: Michael M. Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode