Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Zakázaná archeologie 1

05.05.2011 21:19

 Již několikrát se mi stalo, že jsem byl při intenzivní debatě na téma utajované historie lidstva dotázán, kde je jsou všechny důkazy? Jak můžeme podložit naše tvrzení, že archeologové, akademici a nejrůznější vědecké instituce říkají veřejnosti jen to, co se hodí do již tak dobře zaběhnutého kolotoče a ne to, co se opravdu ví? Jak si vůbec někdo může dovolit zpochybňovat chronologii a evoluční dogma vývoje naší civilizace, když bylo vše již objeveno, vysvětleno a záhady neexistují? Inu, já můžu. A mnoho dalších badatelů naštěstí také, protože díky tomu, že většina z nás nemá univerzitně upravené vnímání a myšlenkové pochody a tu a tam ještě víme jak používat zdravý lidský rozum. Důkazy jsou totiž všude kolem nás, ale narozdíl od těch oficiálních, je trochu náročnější tyto nalézt, protože si můžete být jisti, že je neuvidíte v hlavních televizních zprávách a ani se neobjeví na titulní stránce New York Times. Ono totiž není příliš žádoucí, aby  se obyčejný člověk dozvěděl, že existují často řádně evidované archeologické nálezy, které nijak nezapadají do našeho vybudovaného schematu. Ani není příliš žádoucí, aby se vědělo o tom, že naši předkové používali před tisíci lety vyspělou technologii, včetně kosmických letů. Ani nemluvě o aktivním propojení naší civilizace s mimozemskými bytostmi. Zkrátka důkazy jsou všude kolem nás a vždycky byly, jen je potřeba se na věci podívat otevřenýma očima. V tomto krátkém seriálu se zaměříme na anomální archeologické nálezy, které posouvají hranici existence moderního člověka o statisíce let dříve, než je obecně uznáváno. Autoři Michael Cremo a Richard Thompson udělali v tomto směru obrovský kus práce a vydáním své, řekl bych alternativní archeologické bible, způsobili poměrně rozruch na veřejnosti, ale hlavně v akademických kruzích. Kniha Forbidden Archeology je stále do dnešního dne nejlépe propracovaným dílem, ve kterém jsou podrobně popisovány stovky případů nehodících se nálezů v průběhu desítek let. Kostry, lebky a kosti moderně vypadajících lidí ve vrstvách starých miliony let, nástroje a artefakty na místech, kde by neměly být, lidské stopy vedle stop dinosaurů a tak dále. Seznam není jen dlouhý, ale skoro nekonečný. Tolik je těchto důkazů ( a přibývají ), že autoři museli vydat také zkrácenou verzi své knihy, protože ta původní je zkrátka příliš tlustá a čtenář to většinou nevydrží až do konce. Michael Cremo k tomu sám dodává:

 

“ Nezkrácená edice Forbidden Archeology  má 952 stran. To je poměrně náročný oříšek pro čtenáře. Proto jsme se spolu Richardem Thompsonem rozhodli vytvořit zkrácenou, více čtenářsky přístupnější a levnější verzi pod názvem The Hidden History of the Human Race.

Tato kniha obsahuje skoro všechny případy popisované v originální edici, ale chybějí zde citace v textu a detailní diskuze o geologických a anatomických aspektech mnoha nálezů. Například: v Hidden History.... říkáme, že naleziště pochází z pozdního Pliocénu. Ve Forbidden Archeology je text doplněn detailní diskuzí proč tomu tak je a uvádíme mnoho referencí na staré i současné technické a geologické reporty. “

 

Zatímco vědci stále hledají neexistující chybějící článek v naší evoluci a drbou se na hlavě, která že to opice byla předkem moderního člověka, jiní se snaží upozornit na to, že mnoho nálezů a důkazů, že věci mohou být radikálně jinak již existují desítky let, ale leží v šuplících akademiků, nebo v tajných archívech institucí jako je Smithsonian ve Washingtonu. Do kterého fanklubu se přidáte vy? 

 

                        Michael M. Faitl

 

 

 

 

PÍSMENA V BLOKU MRAMORU

 

V roce 1830 byl v dolu 12 mil od Philadelphie nalezen kus mramoru, který obsahoval tvary podobné písmenům. Tento block byl vytěžen z hloubky 60-70 stop ( cca 25 metrů ). Zpráva o tomto objevu se vyskytla v roce 1831 v  magazínu American Journal of Science. Dělníci v dole museli nejprve odstranit vrstvy ruly, břidlice, amfibolu a primitivního jílu, než se dostali k vrstvě, ze které byl vyjmut tento kus s nápisem. Dělníci si při vyřezávání mramorových bloků všimli obdélníkového odsazení o šířce   4 cm a výšce 2 cm, které  zobrazovalo dvě vystouplá písmena. K nálezu bylo přivoláno několik velmi respektovaných odborníků z blízkého města Norristown. Podle nich je velice obtížné vysvětlit tuto formaci písmen jako produkt přírodních procesů. Poukazuje to na skutečnost, že znaky byly vytvořeny inteligentními bytostmi v dávné minulosti.

 

 

 

 

HŘEBÍK V PÍSKOVCI Z OBDOBÍ DEVONU

 

Sir David Brewster oznámil v roce 1844, že byl objeven hřebík lehce zapuštěný v pískovcovém bloku z dolu v Kingoodie ve Skotsku. Dr. A.W.Medd z British Geological Survey nám v roce 1985 napsal, že tento pískovec pochází z období před 360 - 408 miliony let, ze starších prvohor. Sir Brewster byl známý skotský fyzik a byl zakladatelem British Association for the Advancement of Science. Učinil důležité objevy v oboru optiky. Ve své zprávě pro asociaci uvádí: 

“ Půda v Kingoodie se skládá ze střídavých vrstev tvrdého kamene a měkké jílovité substance nazývané till, vrstvy jsou velikosti od 15 cm až do 2 m. Konkrétní blok, ve kterém byl hřebík nalezen byl tlustý 23cm a v procesu odkrývání hrubého kusu skály ke zpracování byl objeven hrot hřebíku zasazený zhruba 1cm ( poněkud korodovaný ) do měkčí horniny ( till ), zatímco jeho zbytek  ležel podél povrchu druhé vrstvy kromě asi 3cm na straně hlavičky, která byla zapuštěna v tvrdé skále. “

 

Skutečnost, že hlavička hřebíku byla zapuštěna v samotném pískovcovém bloku, vylučuje možnost, že by se předmět na své místo dostal až po vytěžení kamenného bloku.

 

 

Zdroj a kresba: kniha The Hidden History of the Human Race

Překlad: Michael M. Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode