Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Záhadné zvuky jsou zpět

12.01.2013 22:50

 

 

Záhada v Kalifornii

 

Silná exploze, která otřásla čtvrtí North Hollywood v úterý v noci zůstává nevysvětlená. Úředník na policejním departmentu v Los Angeles řekl, že policie prohledávala okolí více jak půl hodiny, ale nezjistila příčiny zvuku. Policie obdržela mnoho telefonátů. Kolem 21.30 večer začali lidé sdílet informace o hlasité explozi. Někteří mysleli, že pochází ze stanice metra, jiní hlásili původ zvuku ze čtvrti Studio City. Okolo 10.30 bylo zaznamenáno více než 120 komentářů rozrušených obyvatel, ale žádná odpověď, co mohlo zvuk způsobit. 

 

Záhada v Massachusetts

 

Policisté prohledávali oblasti v Salem a Marblehead v sobotu ráno, aby našli jakékoliv důkazy o tom, co mohlo způsobit hlasitý zvuk, který vyburcoval obyvatele k vytočení linky 911. Podle policejního denníku obdržela stanice v neděli ráno v 1.34 mnoho telefonátů ohledně hlasité exploze na Ocean avenue. Nikdo nebyl schopen zjistit zdroj. Mnoho obyvatel se domnívá, že zvuk přišel směrem z přístavu. Navíc toto není poprvé, kdy se píše o podivných zvucích z této oblasti. 

 

Záhada v Jižní Karolíně

 

Zdá se, že obyvatelé Red Bank v Lexington County měli hlasitý budíček ve čtvrtek ráno, protože několik hlášení poukazuje na hlasité zvuky v oblasti. Facebook okamžitě ožil reporty znepokojených obyvatel. Lidé říkají, že to znělo jako havárie letadla, střelba z kanónu a tak podobně. Roztřáslo to celý dům řekla Jennifer Lee. Šerif z Lexington County nemá tušení, co bylo zdrojem zvuků: “ policejní hlídky a bezpečnostní agentury nebyly schopny zjistit původ exploze “, řekl mluvčí šerifa John Allard. Podobný hlasitý zvuk se odehrál loni v South Congaree v Lexington County. Seismografy na Univerzitě v Jižní Karolíně dokonce zachytily a neměřily cosi v této oblasti, ale skutečná příčina zvuků nebyla nikdy objasněna.

 

Záhada v Salt Lake City

 

Stovky lidí od Weber County až po Utah County a někteří až ze státu Wyoming hlásily, že cítí otřesy a hlasité zvuky v úterý večer kolem 21 hodiny. Televizní zpravodajství obdrželo několik telefonátů znepokojených obyvatel ohledně tohoto fenoménu, ale příčina zůstává nejasná. Představitelé z University of Utah a jejích seismografických stanic řekli, že nebylo zaznamenáno žádné zemětřesení. ATK neprováděli žádné testy raket, Národní garda prohlásila, že neprováděla žádné cvičení a vojenská základna Hill Air Force Base neměla žádné letouny ve vzduchu v onom čase. Mapa zemětřesení z posledních dnů neukazuje žádnou aktivitu v Severním Utahu a ani nikde jinde ve státě Utah. Nejbližší bylo relativně malé, jen 2,6 ve městě Bishop v Kalifornii, více než 500 mil od Salt Lake City. Nicméně zařízení na univerzitě změřilo nějakou aktivitu v čase, kdy lidé hlásili zvuky a otřesy, ale zdroj nebyl identifikován. 

 

Nevysvětlitelné zvuky v Guthrie, Oklahoma

 

Starosta Chuck Burtcher tvrdí, že zvuky nejsou ničím novým, a že o nich začal dostávat hlášení již před třemi měsíci, ale sám neví, co je jejich příčinou. Jedno logické vysvětlení bylo předhozeno. Jedná se prý o explodující transformátory, ale místní elektrická firma toto tvrzení popírá, že prý neměli v poslední době žádný takový incident. Zvuky se v této oblasti objevují relativně pravidelně a zatím se obecně předpokládá, že se může jednat o meteority, které překračují zvukovou bariéru a vytváří tak hlasitou explozi.

 

Aljaška také

 

Autority v centrální Aljašce nemají zatím vysvětlení pro hlasité zvuky, které byly zaznamenány ve čtvrtek v noci, ale zdá se, že se dá vyloučit “sonic boom” z letadla. Hlášení přišla z poměrně velké oblasti a různí se časově, ale svědci se shodují, že to byl silný a přetrvávající zvuk.John Pennel z vojenské základny učinil prohlášení, že ve vzduchu v ten čas nebylo žádné nadzvukové letadlo, které by bylo schopno vytvořit tento zvuk.

Zajímavé je, že hlášení přicházela do televizní stanice Channel 2 News, ale policejní složky a ani Alaska State Troopers nezaznamenali žádné stížnosti na hlasitý zvuk. Alaska Volcano Observatory také nemá žádný report o vulkanické aktivitě, která by mohla zvuky způsobit a monitorovací tsunami stanice měla poslední hlášení o zemětřesení z 24.prosince o síle 4,6. Do dneška jsou obyvatelé zmatení, protože jim nikdo není schopen dát odpověď, co se děje.

 

 

 

To je jen několik incidentů s podivnými zvuky v posledních dnech a pouze na území USA. Je zřejmé, že stále nikdo neví přesně o co se jedná a jelikož 21.prosince svět neskončil, možná by bylo vhodné se zamyslet nad tím jestli bylo datum spočtené správně. Rozpadá se Amerika pomalu na kusy?

Jeden z komentářů, který poslal Eric Anderson má odpověď na záhadu zvuků. Alespoň jednu z mnoha verzí. Prý přicházejí z Area 51, ale nemají je na svědomí ufoni.

“ Chlapci z Area 51 si mohou hrát se svými nejnovějšími hypersonickými hračkami ( ne mimozemšťané, Area 51 je skutečná základna, kde testují věci o kterých se nebude oficiálně mluvit minimálně dalších 10 let ) “.

 

Inu, kdo ví. Čas ukáže, ale pokud někdo myslel, že záhadné zvuky jsou pryč a že to byl jen nejapný žert školáků na YouTube, tak věřte, že ne. Strašidelné zvuky jsou opět zde !!

 

 

Zdroj: sott.net

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode