Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Velké pohřebiště mimozemšťanů nalezeno v Africe?

06.07.2011 23:05

 Tým antropologů našel tajemné pohřebiště v džungli poblíž města Kigali, Rwanda (střední Afrika). Pozůstatky patří obrovským tvorům, kteří mají jen málo společného s lidmi. Vedoucí výzkumné skupiny se domnívá, že by to  mohli být návštěvníci z jiné planety, kteří zahynuli při katastrofě. Podle vědců byly bytosti pohřbeny nejméně před 500 lety. Zpočátku si vědci mysleli, že nalezli pozůstatky starověké osady, ale bylo zjištěno, že poblíž nejsou žádné známky lidské aktivity. 40 masových hrobů obsahuje přibližně 200 těl. Tvorové byli vysocí - přibližně 2.5 metru. Jejich hlavy byly nepřiměřeně velké a neměly žádná ústa, nos a oči. Antropologové věří, že tvorové jsou členy cizí rasy, případně zničené nějakým pozemským virusem, proti kterému neměli žádnou imunitu. Žádné stopy po přistání kosmické lodi, nebo její fragmenty nebyly však objeveny.

Toto ovšem není první objev svého druhu. V létě roku 1937 prozkoumávala skupina čínských vědců pod vedením profesora Chi Putei jeskyně v horách Bayan-Kara-Ula. Uvnitř našli kostry s nepřiměřeně velkými hlavami a malým tělem. Poblíž bylo 176 kamenných disků. V centru každého byl otvor, z něhož vedly spirálové drážky rozložené po obvodu s nějakými znaky. Kromě toho byly jeskynní stěny pokryty nákresy vycházejícího Slunce, Měsíce a hvězd, s mnoha namalovanými tečkami, nebo malými objekty, které se pomalu přibližovaly k horám a k povrchu Země. Odborníci na dešifrování starověkých písemných znaků byli zmateni nad nálezy z jeskyně Bayan-Kara-Ula dvě desítky let. Až konečně profesor pekingské univerzity Zum Umniu rozluštil několik nápisů. Vyryté znaky popisují, že přibližně před 12 tisíci lety havarovaly nějaké létající objekty v těchto horách. Čínští archeologové našli zmínky o lidech, kteří žili v horských jeskyních Bayan-Kara-Ula. Mrtvola jiného " mimozemšťana " byla nalezena tureckými jeskyňáři. Mumie z doby ledové spočívala v sarkofágu z krystalického materiálu. Výška mužského humanoidního tvora nebyla více než 1 metr 20 centimetrů, jeho kůže byla světle zelená a měl velká průsvitná křídla na bocích. Podle výzkumných pracovníků vypadala bytost i přes svůj divný vzhled více jako člověk, než jen zvíře. Jeho nos, rty, uši, ruce, nohy, nehty, byly velmi podobné lidským. Jen jeho oči byly velmi rozdílné, byly třikrát větší, než u člověka a bezbarvé, podobné ještěrům. Není to také tak dávno, kdy byla v hrobce v Egyptě nalezena mumie člověka 2,5 metru vysokého. Neměl žádný nos a uši a jeho ústa byla velice široká a neměl žádný jazyk. Podle archeologa Gastona de Villarse je stáří mumie přibližně 4 tisíce let. Byl pohřben jako egyptský šlechtic - pečlivě mumifikován a obklopen jídlem a uměleckými předměty určenými pro posmrtný život. Nicméně ne všechny objekty z hrobky patří do egyptské, nebo pozemské kultury. Mezi nálezy byl například vyleštěný kovový disk se zvláštní znaky, nebo kostým vyrobený z kovu s pozůstatky něčeho, co připomínalo plastové boty a mnoho kamenných tabulek s obrazy hvězd, planet a podivných strojů. Svatyně, kde byla zvláštní mumie nalezena také vypadá neobvykle. Pohřebiště bylo vyrobeno z materiálu neznámého ve starověku. Kámen byl doslova vytesanán ze skály tak, aby byly stěny hladké, jako vyleštěný mramor. Vypadalo to, jako by bylo použito laseru. Mimochodem, povrch kamene byl spálen. Hrobka byla ozdobena látkou připomínající olovo.

" Mimozemská " teorie však není jediná. Podle některých badatelů mohli být "giganti" a "trpaslíci" pouhou vedlejší větví lidstva, která kdysi žila na Zemi, ale z nějakého důvodu vymřela.

 

 

Zdroj: english.pravda.ru

Překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode