Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

UFO v Jižní Karolíně

30.10.2011 23:11

 

Pilot z Jižní Karolíny zachytil UFO na video

Gary Travis, obyvatel městečka Myrtle Beach v Jižní Karolíně, nedávno zachytil toto video, na kterém lze vidět seskupení několika UFO pohybujících se po noční obloze. Travis si zpočátku myslel, že sérii takových světel by mohlo vydávat například nějaké dopravní letadlo, ale po bližším zkoumání ihned zpozoroval, že se jedná o typické znaky pro UFO. Proto tento pilot, s více jak čtyřicetiletou zkušeností v létání, jakékoliv verze o dopravním prostředku vyloučil. 

 

 Celý incident popsal televizi NBC, spadající pod WMBF, takto: „Ta světla se stále objevovala a zase mizela. Jako kdybyste si hráli doma s vypínačem. Dokonce jsem viděl, jak kolem sebe navzájem v plné rychlosti krouží. A to nemůže stát už žádného z letadel na světě.“ 

Pokud jde o pozorování UFO, piloti jsou obvykle považováni za vysoce spolehlivé svědky těchto událostí, vzhledem k jejich vzdělání a zkušenostem vztahujícím se k objektům v letu. Novinářka, a zároveň autorka bestselleru roku 2010 z New York Times s názvem: „UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go On The Rekord“, Leslie Kean považuje z těchto důvodů právě očitá svědectví od mnoha pilotů z různých koutů světa za vysoce významná.

Podle WMBF jsou v oblasti Grand Strand v Jižní Karolíně “poměrně častá hlášení” o UFO. Zahrnují i některá starší z Myrtle Beach. Poslední od pilota Garyho Travise. Travis řekl, že ještě nikdy neviděl nic tak tajemného, a tak podivně světélkujícího, jako ona světla z minulé noci. 

Případ UFO z Myrtle Beach UFOs je prozatím veden jako nevyřešený.

 

Autor: Jason McClellan Oct 19, 2011

Překlad: Marek Pernica

Zdroj: www.openminds.tv

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode