Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

UFO nad Coloradem

02.04.2012 20:50

 

Suha a Mike Owensovi natočili video v noci ve středu v Highlands Ranch u svého domu. Ukazuje světlo na obloze, které vypadá, že mění barvy a pohybuje se všemi směry. 

“ Je to něčí hračka, nebo UFO? “ říká na videu Suha.

9NEWS obdržela několik telefonátů a emailů okolo 20.45 večer od diváků, kteří hlásili jasné světlo na západní obloze. Stanice 9NEWS mluvila s Chrisem Petersonem, badatelem při Denver Museum of Nature and Science a také observatoří Cloudbait. Peterson se podíval na video Owansů a řekl, že to byl pravděpodobně balón, nebo možná helikoptéra, či jiné letadlo. Peterson také říká, že to, co natočili není stejná věc, kterou hlásili ostatní. Na dalším videu zachytil průlet meteoru nad Grand Junction-Delta kolem 20.45. Meteor proletěl relativně blízko, zhruba 30km nad povrchem. Peterson říká, že osvítil oblohu jen na několik sekund, což nesouhlasí s videem  Owensů. 

Při pohledu z Front Range na západ to vypadalo velké, ale z pohledu od Western Slope to bylo ještě lepší, říká.

“ Mám hlášení svědků a ti viděli něco daleko více úchvatného, než lidé na Front Range. Viděli jak se rozzářilo celé nebe různými barvami a velice jasně. Opravdu úžasná podívaná, protože se to stalo přímo nad jejich hlavami.” 

Peterson říká, že během jedné noci bylo vidět 10-15 meteorů nad Coloradem.

 

Zdroj: 9NEWS.com

Překlad: Michael M.Faitl

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode