Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

UFO na dně Baltského moře?

27.07.2011 00:38

 

 

 

Dne 19.června nalezla skupina hledačů pokladů, kteří pátrali po starých lodích, podivný útvar kruhového tvaru o průměru 60 metrů a 87 metrů pod hladinou Baltského moře. Je tato struktura pozůstatkem mimozemské lodi? Poblíž kruhu je zhruba 300 metrů dlouhá brázda, jakoby objekt cestoval po mořském dně, než zakotvil na svém místě. Teorie, že jde o bombu, nebo hloubkovou minu z války byla vyloučena. Nejpravděpodobnější se zatím zdá být možnost, že jde o přírodní útvar. Skupina švédských objevitelů použila sonar k prozkoumávání dna. Ocean Explorer tým si není jist, co tento nález je, ale zveřejnili více informací.  Peter Lindberg řekl novinářům:

“ V 87 metrech, mezi Švédskem a Finskem, jsme viděli velký kruh, zhruba 60 metrů v průměru. Při této práci vidíte mnoho podivných věcí, ale během mé 18.leté kariéry jsem nic podobného nezažil. Tvar je perfektně kruhový...”

V blízkosti jsou rýhy 300 metrů dlouhé, které vedou k objektu, což vede Lindberga ke spekulaci, že objekt se pohyboval. Nikdo zatím do dnešní doby místo více neprozkoumal, takže uvidíme, co přinesou další zprávy.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hdF3AETQDBQ

 

 

 

Pozn.redakce: zatímco teorii přírodního útvaru, mimozemského korábu, nebo cokoliv jiného nelze vyloučit, napadá mě také jiná varianta při pohledu na fotografie. Ruiny starodávného osídlení !

 

 

Zdroj a foto: io9.com

Překlad: Michael M. Faitl


Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode