Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

UFO hotspot v Reddingu

19.08.2010 18:39

 S narůstajícím počtem UFO pozorování napříč USA v tomto létě, pohlíží mnoho ufologů více seriózně na ty, kteří hlásí vícenásobná pozorování ze stejné lokality. Zatímco studování fenoménu UFO získává na popularitě, mnoho badatelů v terénu v minulosti rychle vyvrátilo hlášení přicházející od stejného svědka, nebo ze stejné oblasti. Většina UFO pozorování se stává jednou za život a zdálo se nepravděpodobné, že vícenásobná pozorování byla věrohodou záhadou. Ředitel sítě MUFON pro Pennsylvánii John Ventre tvrdí, že v tyto dny nepodceňuje žádná hlášení, jelikož UFO fenomén se stává viditelnější. Pennsylvánie je jedním z vedoucích států v USA co se týká “ provozu UFO “.

V minulosti bylo velice neobvyklé obdržet report od svědka o opakovaných pozorováních ze stejného místa “ říká Ventre, “ ale vlny UFO se stávají více běžné jak pozorování v Pennsylvánii pokračují. V současnosti nepodceňuji nic, co svědek tvrdí. Oni ( UFO ) začínají být stále benevolentnější v jejich “ nechme je se podívat “ hře. Odhalení může být stejně blízko jak se blíží 2012."

Případ ve vyšetřování.

Kalifornie, 12.srpen 2010 - letící hvězda se stává světlejší, zastavuje, čeká a pak mizí. MUFON case 25085.

 

Svědek v tomto případu hlásí něco, co nejprve vypadalo jako hvězda na nebi, ale potom se objekt stal jasnějším a pak se dal do pohybu. Eventuelně také vystartoval do vesmíru až se ztratil z dohledu. Nicméně více zajímavé než samotný popis je, že svědek tvrdí, že měl 15 pozorování v rozsahu osmi týdnů. To jsou skoro dva zážitky týdně. Zatímco mnoho svědků v databázi MUFON neposkytuje konkrétní lokalitu pozorování, jako jméno města nebo vesnice, tento svědek doporučuje, že když budeme stát v Reddingu v Kalifornii, tak můžeme sledovat západní a severní oblohu.

UFO hotspot?

Jeďte do Reddingu!

Odstěhoval jsem se z Chicaga po dvaceti letech na jihozápad Pennsylvánie, kde probíhá jedna z největších akcí ( alespoň dle statistiky ). Zažil jsem už 3 sekundy zářící zelené ohnivé koule. Nádherné. Viděl jsem UFO ve tvaru disku ve stejné oblasti a ze vzdálenosti 30 stop v roce 1974. Jsem si jistý, že naši čtenáři nás mohou zásobit dalšími návrhy na tajný “ UFO hotspot “ kolem celé  Ameriky.

 

Zdroj: UFO Examiner

Překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode