Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

UFO hacker McKinnon

31.05.2011 23:24

 Vypadá to, že skotský UFO hacker Gary McKinnon může znovu získat nějakou naději v svém boji vyhnout se procesu ve Spojených státech. Během společné tiskové konference s britským premiérem Davidem Cameronem a americkým prezidentem Barackem Obamou se politický redaktor ITV News Tom Bradby zeptal prezidenta a premiéra na případ McKinnona. Podle ITV News, prezident odpověděl, že otázka je " v rukou britského právního systému."

 Janis Sharp, McKinnonova matka, v reakci na tuto zprávu zveřejnila na svém Twitter účtu následující vyjádření: "Obama řekl v televizi s Cameronem, že rád přenechá rozhodnutí o vydání britské straně a američané se podle toho zařídí. #FreeGary."

 

McKinnon a Sharpová posílili své naděje loni, když Obama prohlásil, že USA najdou "vhodné řešení" této situace. Ale jen před dvěma týdny byly tyto naděje rozdrceny, když se generální prokurátor USA Eric Holder  zavázal, že učiní veškerá nezbytná opatření k vydání McKinnona. Po dnešní zprávách, se však naskytla nová naděje, že McKinnon bude moci zůstat v Británii.

 

McKinnon je obviněn z proniknutí do amerických federálních a vojenských počítačů, což se považuje za  "největší počítačový hack všech dob." McKinnon tvrdí, že hledal důkazy o UFO.

 

Zdroj a foto: Jason McClellan, OpenMinds.tv

Překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode