Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Trosky z neznámého letadla

07.12.2011 13:52

 

Pozůstatky trosek z dosud neznámého letadla

 

 

Asi nejvýznamnější novinkou ohledně UFO se 1.prosince tohoto roku stala v médiích zpráva amerického úřadu FAA (pozn. překl..: česky přibližně: Federální letecké velení), o kusu kovu z havarovaného letadla. Úlomek se v tento den, tedy ve čtvrtek, našel na střeše jednoho skladiště nábytku ve městě Plymouth, Miami, USA. Úředníci jsou však tímto nálezem zcela vyvedeni z míry, protože onen kus kovu nelze přiřadit k žádnému používanému letadlu. A patrně není ani jeho samotnou součástí. Odkud se tedy vzal? A k čemu patřil?

Pětilibrový kus kovu byl objeven na podlaze velkoobchodu s nábytkem „Michael's Wholesale Furniture Distributors“ jeho zaměstnanci, kteří také objevili ve stropě velkou díru, kterou po sobě úlomek zanechal. Jí proudil do místnosti nezvykle velký proud slunečního světla. Zaměstnanci poté ihned informovali o celé věci policii. Ta však po několika hodinách raději předala případ právě úřadu FAA. Ani ti si však s kovovým objektem nedokázali poradit a nedokázali jej identifikovat. 

„Nemám tušení, co vlastně držíme v ruce. V této chvíli o tom můžeme jen spekulovat,“ řekl policejní kapitán v Plymouth John Rogers. „Objekt díky nějaké blíže nespecifikované síle a velké rychlosti dokázal prorazit střechu skladiště a napáchat tak viditelné škody.“

V praxi to znamená, že objekt musel na střechu skladiště dopadnout z velké výšky a velkou rychlostí. Stopy po sebemenším výbuchu nebyly v celém okolí průniku střechou patrny. Sklad byl uzamčen a hlídán. 

Místní úředník z FAA, který nebyl ve zprávě nijak blíže identifikován, prohlásil, že „nemá ponětí“, co je to za objekt nebo odkud se vzal. Ani fotografie těchto trosek nepřivedly úřady k nějakém konkrétnějšímu závěru. Úlomek byl identifikován jako „kus z něčeho“, co bylo velice pevné a mělo to válcový tvar (viz. obrázek).

Lze tento úlomek považovat za jakýsi ‚svatý grál‘, po kterém všichni nadšenci UFO tak prahnou? Je možné, že se jedná o spadené trosky neidentifikovaného létajícího objektu? Nyní jsou prováděny speciální testy a do Plymouth míří další úředníci z FAA, aby celou záležitost podrobněji vyšetřily.
  O celé události již informovaly místní úřady formou tohoto videa (viz. odkaz níže).

 

Zdroj: news.gather.com – Story Created: December 01, 2011 07:45 PM EST

Překlad: Marek Pernica

Foto: David G.Curran

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode