Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Stíhačky pronásledují neidentifikovatelný objekt

18.04.2012 22:18

 

 

Španělsko - Několik jednotlivců přišlo s tvrzením, že letka nízko letících stíhaček, které vyrušily pobřeží Costa del Sol zřejmě pronásledovala UFO.

 

Obyvatelé obcí Benahavis a Estepona, kde se incident v 5 hodin ráno odehrál, věří, že letadla asi stíhala mimozemský koráb. Přestože autority odmítli událost komentovat, magazín The Olive Press byl bombardován  telefonáty a emaily od znepokojených obyvatel. Jedna britská občanka, která chtěla zůstat v anonymitě řekla listu: “ Bylo to strašidelné. Očividně pronásledovali tento podivně vypadající stroj. 

“ Nemohu popsat, co to bylo, ale bylo to dlouhé, úzké a mělo to blikající světla. Rozhodně to nebylo letadlo, nebo helikoptéra. Mělo to velice zvláštní zvuk a pohybovalo se to pomalu, až pak naráz to zrychlilo a zmizelo neuvěřitelnou rychlostí.”

Její sousedka Alison Woods, která se vdala za RAF inženýra dodala:

“ Byl to jednoznačně zvláštní hukot, nic, co bych kdy dříve zažila. Žili jsme na různých základnách RAF v Anglii a jinde. Byl to bizarní zvuk, složitý k popsání.”

 

Další osoba prohlásila, že když učinila hlášení na policii, chovali se podezřele. Incident se odehrál jen několik dní před jiným záhadným případem u města Bath, kde místní pozorovali dlouhý, úzký objekt pronásledovaný vojenskými stíhačkami. The Olive Press teď vyšetřuje, jestli byly mezi těmito případy nějaké souvislosti. Večerní incident zanechal obyvatele ve strachu, že některý ze strojů se zřítí na zem. Jeden bývalý anglický pilot spekuluje, že vojenský letoun mohl provádět ochranu pro civilní autority a jejich ilegální kriminální aktivity jako pašování drog, nebo terorismus. “ Možná jim kryla záda helikoptéra “, dodal.

“ Žádný pilot nepoletí tak nízko  a v noci nad hornatým terénem jen tak ze srandy “.

Geoff Jones, obyvatel Costa del Sol, který pozoroval podivné manévry záhadného objektu kolem 5 hodiny ranní na Velikonoční neděli, má pocit, že někdo by měl přijít věci na kloub.

“ Noční cvičení jakékoliv armády nejsou povolena v obydlených oblastech.” 

Mluvčí letiště Malaga byl kontaktován magazínem a řekl: 

“ Nemůžeme dát žádné informace o těchto letech.” Když byl mluvčí nucen odpovědět proč, zamítl se o tom bavit. Mluvčí letiště Gibraltar řekl, že si nejsou vědomi žádného takového incidentu, protože v tu dobu byl jejich vzdušný prostor uzavřen. Mají otevírací hodiny od 8 do 21h. 

 

Zdroj a foto: The Olive Press

Překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode