Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Spirála v Austrálii

09.06.2010 00:57

 Lidé v oblasti New South Wales, Queensland a ACT byli ráno 5.června šokováni obrovský býlím světlem, které se pohybovalo na obloze. Obyvatel Canberry James Butcher vypověděl, že řídil domů, když spatřil zvláštní spirálovité světlo na obloze. " Střed byl velice světlý, jako jasná hvězda, ze které vystupují paprsky vytvářející spirálu do ztracena " řekl, " celý efekt vydržel asi dvě až tři minuty, včetně pohybu a zmizení z dosahu viditelnosti . Mělo to nažloutlou barvu, ale to mohlo být zkresleno ranní mlhou. " Muž z Wollongong také řekl, že viděl to samé při své ranní procházce krátce před šestou hodinou ranní. Řekl, že nikdy nic podobného neviděl. " Bylo to jako žluto-zelené světlo se spirálou okolo. Jakoby to poletovalo chvilku do stran, poskočilo nahoru a dolů a pak to zmizelo za mrak. Jsem okouzlen a chci vědět co to bylo. "

Volající do stanice ABC, Robyn, řekla, že viděla fenomén ze svého domu v Sydney na severním pobřeží také krátce před šestou ráno. Potvrdila, že vše trvalo zhruba dvě minuty. " Na obloze bylo toto obrovské světlo, jako rotující Měsíc. Nejprve jsem si myslela, že to byl Měsíc, ale pohybovalo se to příliš rychle nad východním horizontem a přitom se to otáčelo. Bylo to ůžasné a upřímně, byla jsem trochu vyděšená. "

Pozorování v Queenslandu

Několik lidí z Morayfield a Caboolture také oznámilo, že viděli jasné světlo  na obloze kolem 5.5O ráno. " Bylo to jen to jedno světlo. Právě jsem se vrátila z ranní procházky a náhodou jsem pohlédla na nebe a tam to bylo, letící po obloze " řekla Linda stanici 612 ABC Brisbane, " zabouchala jsem na okno, aby se i manžel šel podívat. Bylo to úžasné. " Linda popsala úkaz jako dětské lízátko ve tvaru spirály na obloze. Řekla, že světlo přiletělo od západu a mířilo na východ, nad oceán. " Bylo to nereálné, na obloze byl mrak a toto světlo se spirálou uprostřed." Peter z Balmoral řekl, že pozoroval to samé, když čekal v terminálu na převoz přes Brisbane river. " Mělo to ten tvar spirálovitého lízátka, ale pohybovalo se to nízko a docela rychle, a když to přelétlo nad hlavou, vypadalo to jako řada světel, zhruba čtyř. "  Denise z Pine Mountain řekla radiu ABC v Brisbane, že také pozorovala světlo v šest ráno. " Vstávám v 5.45, abych vypustila koně ze stáje a viděla jsem to letět ze severozápadního směru na východ. Žádný zvuk a vypadalo to jako, když to prochází mrakem, ale žádné mraky jsem na obloze neviděla."

Astronom prohlásil, že většina UFO pozorování je vesmírný odpad, nebo meteor.

 

© Baden West 

Baden West tvrdí, že pozoroval světlo poblíž Hastings Point v New South Wales.

 

 

 Zdroj: ABC News

Překlad : Michael M.Faitl

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode