Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Sapiens Rising, aneb pozvánka k vesmírnému tanci, II.díl

07.06.2014 16:06

 

 

Lidská exopolitika

 

Náš exosociální status jakožto druhu se v současnosti určuje dvěma hlavními způsoby: postupným uvědomováním si, že je nám nabízeno mezihvězdné občanství a znovuobjevováním naší skutečné historie jakožto polovičních mimozemšťanů, neboli geneticky upravených bytostí. Tyto dva faktory jsou důvěrně propojené. Uvědomění si naší opravdové historie nám napomáhá se posunout za rozvratné náboženské konflikty směrem k rodovému sjednocenému lidství. Jsme mladé, dospívající a relativně nové bytosti, které se právě probudily z třech tisíc let trvající traumatické transformace ze statusu geneticky upravených jedinců, za který mohou naši rodiče Anunnaki, až do věku nezávislosti a genetického osvobození. Můžeme obdržet vesmírné občanství, jestliže splníme základní pravidla mezihvězdné komunity: žádné zbraně ve vesmíru a akceptování skutečnosti, že se musíme sjednotit jakožto mírumilovný druh. Nemělo by být nijak pohoršující si uvědomit, že jsme sotva vystoupili z Doby temna, naše věda je postavena na špatných základech a bylo to teprve včera, kdy naši nejlepší odborníci začali spekulovat o tom, že možná nejsme ve vesmíru sami. Nemělo by nás to šokovat, ale naopak bychom měli reálně přehodnotit naši pozici ve vesmíru a naučit se jak postupovat kupředu. Teprve nyní si začínáme uvědomovat, že skutečnou překážkou ke sjednocení lidského druhu je naše rozvratná psychóza, která nás drží rozdělené a v konfliktu mezi nábožensko-kulturními pravdami. Náš současný vývojový stupeň přehodnocování, který používáme jakožto kritéria k identifikování mimozemských bytostí hodných naší pozornosti, pravděpodobně obranná pozice, nebo interakce, je stupeň vlastního sebeuvědomění bez ohledu na to, jak divně vypadají po fyzické stránce. To nám již mohlo přinést jisté zmatení. Zajistili jsme, nebo zajali mimozemské bytosti jakožto humanoidy, zatímco jako v případě nehody u Roswellu, kdy byla provedena pitva se podle kolonela Philipa Corso jednalo o androidy. Musíme být připraveni na to, že zrovna tak mohou být jakékoliv jiné mimozemské bytosti androidi. A navíc i daleko pokročilejší, než my sami. Toto může být pro mnohé moment velkého zneklidnění, ale i tak potenciální realita. Je to stále velice nová záležitost, kdy jsme začali řešit myšlenku o vytvoření umělé inteligence a možnost jejího vlastního sebeuvědomění. Můžeme se leccos naučit ze studia chytrých mimozemských androidů pro naši vlastní výrobu a k porozumění mimozemských bytostí obecně. Otevřená mysl a rozšířený prostor k uvažování nám umožňují vidět, že existují dva hlavní aspekty pragmatické lidské exopolitiky:

  1. Extrasolární exopolitika - mimo naši sluneční soustavu. Nejobyčejnější forma exopolitiky se kterou se setkáváme je, když řešíme kontakt a interakci, jednání s mnoha druhy mimozemských bytostí kolem a na naší planetě. Nazývám to “ vnější fáze “, protože drtivá většina mimozemšťanů přichází z míst za hranicemi naší sluneční soustavy.
  2. Intrasolární exopolitika - více specifická a bezprostřední fáze naší interakce s mimozemšťany je potřeba vyřešení našeho intimního genetického vztahu s našimi mimozemskými rodiči, Anunnaki ( což nás činí z poloviny také mimozemšťany ). Zdá se, že se více a více objevují důkazy, že existují bytosti obývající Mars a to musíme řádně prozkoumat.

 

 

Extrasolární exopolitika

 

Když použijeme všechny zdroje, kontaktéry, vojenské zdroje a záznamy, vládní dokumenty, dálkové nazírání, prehistorické a historické záznamy, domorodé legendy, archeologická a paleontologická data a osobní zkušenosti, tak můžeme určit naši pragmatickou exopolitickou pozici velmi jednoduše. Je očividné, že na základě jejich pokročilých kosmických znalostí, vědy, technologií a zkušeností, ve srovnání s naším primitivním, nedospělým a rozvráceným stavem našeho druhu, bude načasování a způsob kontaktu určen individuálně, nebo federacemi mimozemských bytostí a ne námi. Obecná reakce našeho druhu se očividně vyvinula pod vlivem a na základě mimozemské “ předehry “. ( Uznávám, že “předehra” je lepší slovo, než jednoduše kontakt, protože více vystihuje podstatu celého fenoménu ). Díky naší naivitě a rozdělenosti, existují v tomto směru mezi námi nejistoty a strach. Jednou z hlavních otázek badatelů a pozorných lidí je, jestli je agenda mimozemšťanů benevolentní a laskavá, nebo spíš manipulativní a nebezpečná. Odpověď je daleko více komplexní, než otázka samotná. Můj skromný úsudek založený na logice v tomto směru a také sedmdesáti letech osobních zkušeností a intenzivního studia je, že mimozemské druhy, které disponují pokročilou technologií umožňující kontrolovat gravitaci, cestují napříč vesmírem, prošli odpovídající evolucí a jejich vědecké znalosti a technologie je osvobodily od materiálních a energetických potřeb do bodu, kdy nemají potřebu okupovat Zemi, nebo nás a ani dělat něco špatného k zajištění materiálních zdrojů, energie, nebo dokonce biologických a genetických komponentů. Proč se starat o takové věci, když můžete dosáhnout čehokoliv v laboratoři, včetně genetického inženýrství na jakémkoliv stupni. Těžko se dá uvěřit, že bytosti schopné vytvoření vysoce inteligentních, sebeuvědomělých biologických androidů, budou cestovat přes půl vesmíru, aby sbíraly vzorky naší, očividně nekvalitní DNA, k zakomponování do jejich vlastní, aby nějakým způsobem zachránily svůj druh, nebo získaly naše emocionální elementy, tak jak někteří badatelé navrhují. Možná že systematicky a bravůrně zmrzačují dobytek, aby získaly biologické vzorky, ale nedělají to lidem. Mrzačení dobytka velmi precizním způsobem a zanechávání zdechliny dramaticky vystavené na místě může, v našem kontextu, být prezentováno jako úmyslný, nepopiratelný signál jejich agendy a existence. A možná jako varování před naší katastroficky špatnou ekologickou politikou. 

 

 

 

Autor: Neil Freer

Zdroj: kniha Sapiens Rising

Překlad: Michael M.Faitl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode