Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

San Serriffe

01.04.2012 00:03

 

 

Světová politika a změny v uspořádání států a jejich zřízení se často mění a pokud po letech zakoupíte atlas světa, zjistíte při listování v něm, že mnoho míst ani neznáte. Od dob, kdy jsme chodili do škol se určitě mnoho změnilo. A tak ani nepřekvapí, že při našem bádání po alternativní historii a mimozemšťanech tu a tam narazíme právě na takový případ. Jedním z takových záhadných míst je bezesporu souostroví San Serriffe v Indickém oceánu. Tento shluk malých ostrůvků je jedním z nejlepších příkladů takzvaných “ migratory archipelago “, tedy ostrovů, které během mnoha stovek let postupně přemisťují. Ostrovní stát na severovýchod od Seychell se skládá především ze dvou hlavních pevnin, Upper Caisse a Lower Caisse, plus mnoha malých ostrůvků. Uprostřed dolního ostrova se nachází velká bažinatá oblast, kde žije pták Kwote, který je považován za národní ikonu. 

Původními obyvateli souostroví byli Flongové a jejich původ je považován dodnes za velkou záhadu. Podle prastarých legend zaznamenaných v jejich původním jazyce Ki-flong přišli zřejmě z Brazílie a to v dobách, kdy se ostrov nacházel poblíž tohoto jihoamerického státu. Avšak jejich jazyk mohl být ovlivněn zásadně v relativně nedávných časech, když ostrovy putovaly podél afrického pobřeží. Místní obyvatelé dodnes uctívají řadu původních rituálů. Ostrovy byly kolonizovány Španěli a Portugalci v 15.století a poté byly zabrány Anglií v 17.století. San Serriffe získal nezávislost teprve v roce 1967 a poté byl ovládán několika diktátory ( kolonel Hispalis a generál Minion ), aby pak generál M.J.Pica nastolil v roce 1971 první formu přijatelné vlády.

generál Pica

 

Objevení ropy v roce 1971 přineslo do země obrovské investice a ekonomie se rapidně zlepšovala. Do roku 1977 si obyvatelé užívali velice nadstandartní příjem a jejich měna byla corona.

Hlavním městem je dodnes Bodoni a etnické složení obyvatelstva je velmi široké, od původních Flogů, přes Evropany až po Malajce.

hlavní město Bodoni

 

Může být tento pozoruhodný kraj s nejistým původem a zvláštním jazykem, pozůstatkem bájné Atlantidy? Kdo ví, možná by bylo potřeba, aby se někdo chopil podrobnějšího průzkumu této lokality.

 

 Zdroj: https://www.museumofhoaxes.com

 

Poznámka redakce: přejeme hezkou neděli a hlavně se nenechte napálit nějakým tím aprílem :)

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode