Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Pyramidy a energetické paprsky

19.02.2012 23:48

 

Na jedněch internetových stránkách se 26.ledna objevil článek o energetickém paprsku, který byl zaznamenán vědci ( nespecifikováno ), vycházejícím z bosenské pyramidy Slunce. Dle těchto “vědců” má paprsek průměr 4,5 metru a frekvenci 28kHz. Paprsek je souměrný a nepřerušený a navíc jeho síla roste směrem vzhůru, což údajně odporuje známým fyzikálním a technologickým zákonům....

Článek dále popisuje jak tým ( není uvedeno kdo ) objevil v roce 2010 v podzemním labyrintu tři místnosti a malé modré jezírko. Dále se potom hovoří o věcech jako je negativní radiace, ionizace a další věci o kterých si nejsem jist, že vím, co znamenají. Celá záležitost s pyramidami v Bosně je stále velmi kontroverzní a jsem si vědom například expedice WM magazínu, jejímž výsledkem je prohlášení, že se jedná o pouhé přírodní kopce. Nevím jestli mohu s tímto výrokem plně souhlasit, protože osobně jsem tam nebyl a navíc existuje mnoho badatelů, kteří naopak mluví ve prospěch uměle vytvořených pyramid. Takže to nechme zatím otevřené. Nicméně tato zpráva o paprsku mne zaujala. Minulý rok se totiž na internetu krátce objevila zpráva o něčem podobném v pyramidě v Egyptě. Nešlo přímo o takovýto paprsek, ale vědci údajně také naměřili jakýsi druh energie ( tepelné, pokud si pamatuji ) uvnitř vrcholku Velké pyramidy ( bohužel originální článek jsem už nedohledal ). 

Víme, že dodnes se stále spekuluje o pravém využití pyramid a jejich účelu a tak zůstávám těmto myšlenkám o energiích velice otevřený. Avšak nejsem si jist příliš zveřejněnou fotografií z Bosny. Mám nějaký pocit, že se jedná o podvod. Ten snímek a paprsek je zkrátka až příliš perfektní a pokud se jedná jen o umělecké znázornění události, mělo by to být v článku uvedeno. Takže celá novinka by se dala relativně jednoduše označit za hoax. Nicméně tento případ není jediný a to mě donutilo k napsání tohoto krátkého příspěvku. V roce 2009 totiž došlo k podobné události u pyramidy v Chichen Itza v Mexiku, kterou zveřejnil Jaime Maussan, nejznámější mexický ufolog.

Turisté, kteří se fotografovali před pyramidou pořídili mobilním telefonem sérii snímků, aniž by něco tušili a při pozdějším prohlížení zjistili, že na jednom z nich vychází obrovský paprsek z centra pyramidy. Přestože i tento případ může být pochopitelně podvrh, dávám mu o hodně větší důvěru, jelikož se ví přesně kdo, kdy a kde a pan Maussan je ufolog s mnohaletou praxí a vyšetřoval tento případ dlouhou dobu. Jak je vidět ve videu, fotografii studovalo také několik odborníků a všichni se shodli, že ta rozhodně podvod není. Je autentická, což vyvolává otázky. A nakonec, aby toho nebylo málo, existuje ještě jeden snímek a to z roku 2000, kdy se něco jako paprsek objevilo u pyramidy Měsíce v Teotihuakánu, také v Mexiku. I když v tomto případě se mi zdá, že by se mohlo jednat o malé tornádo, tak jak je známe z pouštních oblastí. Těžko říct. Každopádně zajímavý fenomén, na různých místech v různou dobu. Kdo ví s čím si naši předkové zahrávali při budování pyramid.....Názor si udělejte sami.

 

Autor: Michael M.Faitl

Zdroj a foto: thetruthbehindscenes.org

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode