Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Původ lidské rasy je ve hvězdách

07.04.2011 21:00

 

 

Jihoafrický autor označil vědce za zbabělé a trvá na tom, že původ lidské rasy leží ve hvězdách. 

 

“ Ani trochu nepochybuji o tom, že život na Zemi má přímou souvislost s mimozemským. Vědci jsou zbabělci, schovávají se za svým akademickým statusem a jejich teorie jsou velmi málo vědecky podložené “, řekl Michael Tellinger News24.

Tellinger je autorem knihy Slave Species of God, ve které argumentuje, že člověk byl stvořen pro práci mimozemšťany nazývanými Anunnaki. Toto je podobné sérii knih, které napsal Zecharia Sitchin, a které hlavní akademický proud odsoudil. Tellinger podporuje svá tvrzení několika starodávnými záhadami jako třeba kdo postavil pyramidy v Egyptě a k jakému účelu byly, nebo existencí map, které zachycují Antarktidu v době, kdy ještě nebyla objevena. Jedním z prvních, kdo psal o těchto věcech byl švýcarský autor Erich von Däniken v roce 1968.

Kritici však odsoudili tuto teorii s tvrzením, že lidé mohli v minulosti vyvinout technologii, pomocí které vytvořili megalitické stavby bez pomoci mimozemšťanů. Nicméně Tellinger ve své knize poukazuje na starodávnou posedlost zlatem a říká, že namísto naplaveného zlata se těžila ruda, což poukazuje na technologicky pokročilou civilizaci, kde se lidé více soustředili na přežití a zlato pro ně nemělo příliš velkou hodnotu.

“ Člověk, který mne postrčil kupředu byl Erich von Däniken, jeho kniha je úžasná práce. Jsem napadán akademiky, kteří žijí ve svém dogma. Je více nezávislých vědců, než těch z mainstreamu, ale i ti mě podporují. Problém je, že by přišli o práci, kdyby to řekli veřejně “.

Tellinger říká, že mnoho Sitchinových teorií bylo potvrzeno novými objevy, o kterých mluvili přednášející na konferenci Megalithomania v Johannesburgu.

“ Mluvčí prezentují důkazy abnormálních artefaktů, které ukazují, že existovala kultura, která zmizela, ale která zanechala monumenty a ovládala jinou technologii a jiné znalosti. Většina práce pana Sitchina je potvrzena našimi vlastními objevy “.

Klíčovou lokalitou údajných Anunnaki je planeta X, ale NASA utajuje informace. Měli bychom ji vidět přicházet z jihu.

“ Některé kamenné kruhy v Africe jsou připisovány migrujícím kmenům, ale znovu, vědecká komunita nemá toto tvrzení podložené žádným výzkumem. Je to naopak jasný důkaz o Anunnaki “, dodal Tellinger.

Obvinil média a akademické instituce z utajování informací a pravidelně aktualizuje svoje webové stránky novým obsahem.

“ Pokud informace přichází z univerzity, jsem velmi skeptický, protože byla editována a opravdová informace byla censorována v průběhu procesu. Bylo nalezeno mnoho artefaktů, ale to se nikdy nedostane do hlavních zpráv. Ve skutečnosti, dvě velké novinové společnosti stáhly články o naší konferenci a editoři se obrátili proti nám.”

 

Zdroj a foto: news24.com

Překlad: Michael M.Faitl

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode