Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Kovové boxy na pobřeží Oregonu

21.02.2012 20:44

 

Minulý týden se začaly na plážích ve státě Oregon (USA) zvláštní kovové krabice, které stále odborníci nejsou schopni vysvětlit. Lidé, kteří některé boxy nalezli 15.února na pláži Florence mají podezíravý postoj, protože nemohli přijít na to, co tyto krabice jsou. Ufologové okamžitě tento fenomén spojili se zvýšeným počtem pozorování UFO v oblasti v předchozích dnech poblíž pláže Stonefield. Říkají, že se krabice objevily z čista jasna a celá záležitost rozpoutala divokou debatu mezi skeptiky a těmi, kteří věří záhadám. Nicméně tyto boxy jsou velice reálné. Od minulého týdne je zkoumá také William Hanshumaker, odborník na mořské vzdělávání, který má titul Ph.D a který pracuje při Hatfield Marine Science center v Newportu. Výsledky zatím nejsou a ani on stále neví, co tyto boxy jsou. Prozatím bylo studováno sedm takových objektů. Lidé vypovídají, že mají zvláštní pocity v blízkosti boxů. Ufolog jménem Errol říká:

 

" Je to jakoby říkaly dotkni se mě. Chci to zdokumentovat, než to někdo schová "

 

Místní obyvatelka Lilly Moll, které je skoro 90 říká:

 

" Něco se tu stalo před mnoha lety. Bylo to něco, co změnilo můj pohled na sebe samu a můj vztah k této planetě. Ty boxy nejsou pro nás abychom jim rozuměli. Teď tu jsou a zítra mohou být pryč..."

 

Jiná svědkyně prohlásila, že byla k objektu jakoby přitahována magickou silou a při doteku prý krabice hřála.

 

Podivné ovšem také je, že když byla informována místní policie, její mluvčí vše uzavřel větou, že neobdrželi žádné stížnosti ohledně těchto krabic. Ještě podivnější je, že krátce poté, co se objevily, je začal někdo odvážet. Na plážích se z ničeho nic objevila bílá nákladní auta, která krabice nakládají a odvážejí neznámo kam. 

 

Zdroj: Sott.net

Foto: google

 

 

 

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode