Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

OSN a UFO

29.09.2010 22:55

 OSN jmenovalo Mazlan Othman jako zástupkyni pro záležitosti UFO

 

 Organizace spojených národů (OSN) jmenovala astrofyzičku Mazlan Othman (11.12. 1951) z Malajsie, aby byla oficiálním uvítacím výborem, kdyby na Zemi přistáli mimozemšťané z jiné planety. Někteří by mohli namítat, že takový post by měl zastávat nějaký politik, jako třeba prezident Spojených států nebo Ruska či Číny nebo Evropské unie. Dokonce i papež z katolické církve by mohl být vhodnou volbou. Ale volba padla na Mazlan Othmanovou. Proč ne, již je ředitelkou pro záležitosti vesmíru při OSN (UNOOSA).

Profesorka Othmanová není v těchto věcech neznámá. Dohlížela na vesmírný program Malajsie, jakož i na výcvik a let prvního malajského kosmonauta. Její role, jako řiditelky UNOOSA zahrnuje studium potencionálních otázek týkajících se vesmírných technologií, jakož i toho, co dělat, kdyby byl objeven velký asteroid nebo kometa směřující přímo k Zemi. Její kolega z OSN, britský profesor Richard Crowther říká: „Paní Othmanová je tím absolutně nejbližším člověkem, kterou máme, aby se stala vedoucí osobou.“

OSN se zabývalo představou potencionálního kontaktu s mimozemšťany již dříve. V roce 1977 vypustila NASA dvě sondy Voyager I. a II, které měly letět až za hranice našeho solárního systému poté, co prozkoumá naše hlavní planety Jupiter, Saturn, Uran a Neptun. Na palubách obou těchto sond byla zlatem potažená nahrávka obsahující zvuky Země, jako jsou různé hudby, vzory jazyků a zpráva z OSN od generálního tajemníka Kurta Waldheima.

 Mazlan Othmanová bude mít projev příští týden na konferenci Royal Society a Backinghamshire. Věří že: „První kontakt s mimozemšťany je nyní mnohem pravděpodobnější, než kdy předtím.“ Je do toho zapojeno aktivně mnoho vědeckých programů pohybujících se od orbitálních vesmírných teleskopů, jako je Keplerův satelit NASA, který našel stovky nových planet, až po různé projekty SETI, které používají radioteleskopy k poslouchání kosmických zpráv.

 Někteří vidí UNOOSA jako skutečnou živou verzi „MIB“, jako byla ve filmu „Muži v černém“ super tajná organizace zabývajícími se pracovními vízy pro mimozemšťany. Dohoda o vesmíru z roku 1967 definuje roli UNOOSA jako hlavní orgán, který má uchránit Zemi před kontaminací mimozemšťany. Možnost mimozemských bakterií nebo virů, jaká je líčena ve filmu „Andromeda Strain“, by mohla být devastující. A naopak to samé se týká nás, kdyby nás navštívili mimozemšťané a zemřeli by na naše mikroby.

 Jeden z dalších osob, který nemusí závidět ředitelce Othmanové její novou práci jako oficiální vyslankyně pro UFO při OSN je další astrofyzik Stephen Hawking. Ten nedávno učinil prohlášení, že kdyby na Zem přišli mimozemšťané, přišli by pravděpodobně s nepřátelskými úmysly. Zřejmě by chtěli čerpat pozemní zdroje. Možná by došlo i na ukradení naší atmosféry jako v Mel Broockově zábavném filmu „Spaceballs.“

Ovšem jak je vidět ve videu níže, mimozemšťané zřejmě Zemi již navštívili.

 Video zde: https://www.rightpundits.com/?p=7319 obsahuje nafilmované UFO nad D.C. z roku 1952 a komentář prezidenta Trumana o létajících talířích.

 

 

Zdroj: Andrew Zarowny (exopolitics institute Jeff Peckman) 26.9. 2010

 Překlad: Karel Rašín

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode