Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Obři na Zemi - skutečnost, nebo jen legenda?

12.05.2011 21:47

 Pohled exopolitiky na nálezy obřích koster. Exo-archeologie: Komu patří obří lebky? Žili na Zemi obři?

 

 

Předkládám zde nejzajímavější fotografie nalezených obřích koster, které jsem dokázal shromáždit. Žádný z těchto nálezů není veřejně přístupný a potvrzený oficiální vědou. Kdyby byl, byla by to největší senzace všech dob, neboť by to znamenalo, že po Zemi kdysi chodili obři v pravém slova smyslu a tedy celá historie by musela být přepsána. Z toho důvodu jsou pravděpodobně udržovány v utajení.

O skutečnosti obřích koster a lebek dokládá nyní již velké množství nálezů , fotografií a svědectví. Světová exopolitika je dobře seznámena s prací Klause Dony, rakouského sběratele artefaktů a tajemných předmětů, který sám má ve vlastních sbírkách několik neobyčejně velikých koster a lebek a svůj výzkum prezentoval mimo jiné i na summitu exopolitiky v roce 2009. 

Některé velké lebky se nacházejí v muzejích Jižní Ameriky. Jsou známé svým velmi protáhlým tvarem v zadní části a také různými zdeformovanými tvary. Podobají se obrazům některým egyptských faraonů, kteří měli taktéž protáhlé zadní části hlavy, jak je patrné na sochách a malbách.

Kostry obrů byly nalezeny o výšce v rozpětí od 8.5 do 36 stop, tedy asi 3 - 10 metrů. Místa nálezů nejsou úplně známá, jedná se většinou zřejmě o oblast Blízkého východu, Egypt, některé nálezy byly v Indii, Peru, v některé velké poušti (Gobi nebo Sahara?), podle Davida Ickea byly podobné nálezy i v USA. 

To, co můžeme považovat za jisté je, že kostry obrů existují a že existují archeologická místa s jejich vykopávkami, ač jsou skrývaná. Například indické naleziště bylo podle zpráv ihned po objevení neprodyšně uzavřeno a chráněno armádou, jediné fotografie bylo možno pořídit ze vzduchu letadly, díky čemuž se mohla alespoň jedna z nich dostat na veřejnost. Lze si domyslet, že podobná opatření budou i v ostatních případech neobyčejných archeologických nálezů.

Jisté je, že takových nálezů bude přibývat, a je otázkou času, kdy se jeden z nich dostane na oči médiím a dozví se o něm celý svět.  Tím bude vyvolán skandál, který již nepůjde zastavit. Po něm budou následovat další a lidé se dozví pravdu.

Ohledně původu obřích koster je těžké pronést jasný verdikt, nicméně exopolitika a její archeologická odnož se domnívají, že tyto kostry patří obrům, kteří kdysi žili na Zemi, jak praví mnoho bájí, mýtů a starodávných knih, mimo jiné i Bible. Téměř každá kultura má ve svých příbězích i nějaké obry, není nikdo, kdo by nevěděl, co je obr, přesto jsou tyto bytosti považovány za mýtus, výmysl. 

Když vezmeme staré příběhy vážně, dozvíme se, že v dávných časech přišli z nebes na Zemi bohové a splodili či stvořili zde své potomky. Kromě lidské rasy experimentovali i s jinými druhy a vytvářeli i různé nestvůry a křížence. V jednom období byli splozeni obři, kteří se stali mocnými mezi lidmi. Měli v sobě geny svých božských rodičů a měli tedy výhody oproti běžné populaci. Podle příběhů se stali pyšnými a násilnými a snad se zprotivili i samotným bohům. Zmínka v Bibli, kdy je na Zem seslána potopa kvůli zkaženosti jejích obyvatel, může souviset s tímto obdobím. Z těch, kteří přežili do moderní doby (po potopě), se stali nepřátelé lidské rasy, protože víme, že docházelo ke vzájemným bojům, a lidé, kteří nyní byli v početní převaze, vyhlazovali potomky rasy obrů až nezůstal jediný. Odkazy můžeme najít v příbězích válek proti Titánům. 

Této teorii můžeme jako exopolitika dát mimozemský rozměr, když  v souladu s Dänikenem a Sitchinem budeme považovat bohy za bytosti z vesmíru. Obři by tak mohli být potomky bohů Elohim - (Anunnaki?) s lidskými ženami. V Bibli jsou nazýváni Nefilim (někdy ovšem označováni jako padlí andělé). Byli tedy obři kříženci mimozemšťanů? 

Mohou být někaré architektonické památky důkazem existence rasy obrů? Na mnoha místech planety jsou pozůstatky staveb vytvořených z obrovských kusů kamenů, některým se říká "kyklopské zdi/hradby/stavby". Kyklopové byli, jak víme, obři. V Egyptě se zase nacházejí velmi zajímavé chrámy-některé vchody a místnosti v nich jsou 3-10 metrů vysoké. Pro koho byly stavěny místnosti a dveře o takové výšce? A nejvýmluvnější jsou egyptské sochy bohů/ faraonů. Některé mají 4, 5, 7, 10 a nejvíce 18 metrů. Někde jsou malé sochy vedle velkých pospolu. Sochy obyčejných lidí sotva dosahují kotníků těch největších. Proč jsou zobrazeny v tak různých velikostech? Znázorňovaly snad skutečnou velikost? V Tibetu prý zase existují prastaré jeskyně, kde odpočívají mumie spících obrů. Tento výčet není zdaleka úplný a sami jistě najdete další doklady přítomnosti obrů na Zemi v průběhu její historie.

 

 

 

 

Fotografie obřích koster - Upřesnění

 

Po minulém článku o obrech a nalezených obřích kostrách přidávám doplňující komentáře a další fotografie. 

Po uveřejnění článku se objevilo mnoho hlasů, že fotografie jsou falešné a že se jedná o počítačovou grafiku. Je pravda, že po internetu koluje řada fotomotáží a softwearově vytvořených obrázků, a není vždy jednoduché rozpoznat, co je pravé. S ohledem na tuto kritiku jsem se snažil odhalit případné plagiáty a skutečně jsem jich pár našel. Jedná se zejména o tuto fotografii:

Ačkoliv se zdá vypadat jako jedna z nejpřesvědčivějších, lze dohledat, že byla vytvořena pomocí grafického programu složím dvou fotografií a úpravou, moje analýza to potvrzuje. Na obrázku lze nalézt důkazy fotomontáže.

Podobně je na tom zřejmě tento obrázek:

V podezření jsou i tyto fotografie:

 

 

U těchto jsem nenašel přímo důkazy potvrzující manipulaci s grafikou, dá se však očekávat vzhledem k technickým možnostem (jak je vidět z výše uvedených obrázků), že i zde se zřejmě jedná o podvrhy. Jestli víte, že některý z nich je, nebo není pravý, napište nám.

Nakonec zde následují další nové fotografie, které se dají na internetu sehnat. 

Níže uvedené fotografie zatím považuji za skutečné, známky úprav nebo montáže jsem na nich nenalezl. Teorie existence obřích ras v dávné minulosti tedy není dotčena několika hloupými vtipy počítačových grafiků, které zmátly řadu lidí. Důkazy o jejich existenci se nacházejí ve fotografiích, zapsány v knihách a jsou v záznamech o archeologických nálezech.

 

 


Autor: Ladislav Zelinka

Zdroj: exopolitika.cz

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode