Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Nová teorie o vzniku agrosymbolů!

01.08.2011 23:00

 

 

 

Tak to se nedá!!  Momentálně se na Yahoo objevil článek s názvem “ Kruhy v obilí - teorie vzniku: fyzika a ne mimozemšťané “. Zatímco jsem s nadšením hltal řádky v naději, že se konečně snad výzkum pohne dopředu a že konečně vědci objevili něco zásadního, moje zklamání na konci čtení neznalo mezí. Kromě již tradičního zdůraznění, že některé agrosymboly jsou vyrobené člověkem, přišla též řada na teorii se kterou přišel Richard Taylor. Dnešní tvůrci kruhů v obilí údajně postoupili s dobou a používají ke své práci GPS a magnetrony ( jakési tubusy, které generují za pomocí elektřiny a magnetismu vysokou teplotu, která potom ohýbá klasy obilí velmi rychle ). Inu, co na to říci, alespoň se mu dá přičíst k dobru, že se snažil eliminovat ve svém výzkumu již “ zastaralé “ teorie o dřevěných fošnách a provazech, které tak rádi používali Dough a Dave. Dnešní doba je prý na lepší technické úrovni. Nicméně, je vidět, že od komerčních médií se asi nikdy nedovíme nic seriózního a je jen zarážející, že vůbec někdo takový článek pustí do zpráv. Jediné vysvětlení, které mě napadá je to, že je opět součást úmyslého diskreditování této problematiky a má to mezi neinformovanou veřejností jen jeden efekt, úsměv na tváři. Největší bonbónek je totiž na konci tohoto článku. Cituji:

“ Mezitím v Austrálii jsou některé agrosymboly v polích máku přičítány klokanům wallaby. Ano, tato zvířátka podobná klokanům očividně pojídají legálně pěstovaný opiát, dostávají se pod vliv omamné látky a potom skáčou po poli a vytvářejí své vlastní obrazce “. 

 

Uf, s tímto světem není něco v pořádku, protože zatímco lidé si neumí zatím přesvědčivě vysvětlit vznik těchto obrazců, klokani již dávno ovládají techniku výroby komplikovaných 3D symbolů s mnohdy hlubokým významem a znají tajemství jak zakódovat do agrosymbolů pokročilé matematické vzorce atd....Je to jasné, je třeba se zhulit a pak to jde samo !

 

 

Michael M.Faitl

Reference:

https://news.yahoo.com/blogs/upshot/crop-circle-creation-theory-physics-not-aliens-194404105.html

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode