Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Michael Tellinger - rozhovor, 2.část

01.08.2014 05:25

 

Astronauti.cz: podle všeho to tedy vypadá, že prehistorické kruhové stavby v Africe jsou pozůstatkem rozsáhlé činnosti Anunnaki za účelem těžby zlata. Byly provedeny nějaké testy v těchto ruinách, které by to potvrdily?

 

M.Tellinger: nejdříve si musíme ujasnit, že Anunnaki nebyli jedinou mimozemskou rasou, která přišla na Zemi. Země byla navštívena miliony různých bytostí a známe jen nepatrnou část celku. Každopádně Anunnaki zanechali velmi důležitou stopu v nedávné minulosti a my jsme vedlejším produktem této návštěvy. Genetický vedlejší produkt jakožto otroci v jejich zlatých dolech. Proto vidíme miliony prehistorických dolů v Jižní Africe a mnohé z nich jsou ztraceny pod nánosy zeminy, ale velmi důležitý důkaz je z překladů sumerských tabulek, které hovoří o obrovském území pro těžbu zlata nazývaném Abzu, kde se nachází na 10 miliónů kamenných struktur. Ty jsou přímo spojeny s těžbou zlata díky generování energie. Jak jsem již zmínil, zvukové frekvence byly používány pro tento proces. V Zimbabwe existují určité specifické spojitosti s touto těžbou zlata, protože kromě všech těch ruin, které byly nalezeny existují další důkazy jako například práce geoložky Ann Kritzingerové při univerzitě v Zimbabwe, která napsal několik studií a ty jasně ukazují, že tyto pradávné lokality v Zimbabwe, známé jako inyanga pits, a o kterých se předpokládalo, že jsou ohrady na dobytek, otroky, zrno a podobně, mají ve skutečnosti vstupní a výstupní uzávěry. A při tom výstupním naměřila Ann až 1,78 gramů zlata na tunu. To očividně není možné dostat z ohrad na dobytek, proto musely struktury sloužit nějakým způsobem ke zpracování zlata. A to je jen jeden aspekt jejího výzkumu, protože důkazy o těžení zlata jsou vidět v oblasti všude.

 

Astronauti.cz: jak do tohoto scénáře tedy zapadá člověk, jakožto tvor vytvořený k dolování zlata, jak píše třeba Zecharia Sitchin, když Anunnaki používali tuto technologii?

Kam zapadá náš lidský aspekt v celém procesu?

 

M.Tellinger: prakticky všude. Člověk byl dělník, který pracoval v dolech, měla za úkol dostat ven surové zlato za pomoci technologie, kterou dnes nemáme a v momentě, kdy byl materiál přemístěn z dolu, používala se tato obrovská energitcká síť k procesu zlata, jeho filtrování a k oddělení ostatních minerálů. Tato síť fungovala jako obrovská továrna, kde tito lidé pracovali.

 

Ptám se, protože jste zmínil ty propojovací kanály, kde podle všeho nebyla nutná lidská síla k jejich provozu…

 

Některé stále potřebovaly lidskou obsluhu, materiál musel být přemísťován z místa na místo, někdo musel dělat rozhodnutí, co půjde kam. Nebyl to počítač, ale jen zařízení k výrobě energie. Bylo stále potřeba manuální práce. A výhoda vlastnictví člověka/robota je, že se nemusíte starat o opravy, když se nějaký pokazí. Naklonujete si další.

 

Astronauti.cz: na lokalitě Adamova kalendáře jste nalezl mnoho různých kamenných artefaktů, které mají zajímavé akustické vlastnosti. Jedná se jen o zvukové frekvence, nebo se tam nacházejí i jiné typy energií? Můžete to trochu objasnit?

 

M.Tellinger: rozumím tomu takto a potvrzují to také některé seance z minulých životů lidí, kteří mě neznají a kteří potvrzují shodně moje nálezy. Takže pravděpodobnost, že lžeme je velice malá. V první řadě, struktury se skládají z miliónů jednotlivých kamenů. Můžete vnímat každý kámen jako strunu v obrovském hudebním nástroji. Každá z těchto strun má voji vlastní frekvenci, jako například u klavíru. Nicméně je zajímavé, že takto to nefunguje u kamenů. Každý kámen zní několika frekvencemi, které jsme naměřili a otestovali. Takže máme tu statisíce kamenů, které zní podobnými frekvencemi, čili je tu potenciál, že každý kámen zní jako zvon, nebo jako struna, jen v mnoha frekvencích. Pokud aktivujete tyto kameny pomocí zvukové frekvence, která je rozezní, pomocí harmonické resonance, vytváříte velice silné zařízení ke generování energie. Pokud by se vám podařilo tento zvuk uvést do pohybu, nebo ještě lépe roztočit, vytváříte vortex. Zvuk vytváří energetický vortex, který vytváří elektromagnetické pole. Elektromagnetické pole, které jsme naměřili jakožto výsledek pohybu zvuku uvnitř kamenných kruhů díky frekvencím vycházejícím z kamenů uvnitř těchto struktur. Tyto frekvence přicházejí ze země a postupují vzhůru do kamenů, je to jako používání Matky přírody k tomu, aby se kameny rozvibrovaly a vytvořily, což stále nevím jak toho dokázali, jakýsi kruhový pohyb zvuku, který vytvoří trvalou zvukovou vlnu a ta se přemění na elektromagnetické pole. A to jsme všechno naměřili bez jakýchkoliv pochyb, takže si to tu jen tak nevymýšlím a víme, že tyto kamenné kruhy vyzařují neuvěřitelně vysoké frekvence, od nízkých naměřených jako 14,5 GHz až po nejvyšší naměřené frekvence uvnitř Adamova kalendáře přesahující 375 GHz, což je nepředstavitelné.

 

 

 

Zdroj: konference Contact in the desert, Joshua Tree, 2013

Audio záznam a překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode