Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Mayové a mimozemšťani

27.09.2011 22:07

 

 

Pozn.redakce: dnes jsem objevil tento článek a musel jsem to okamžitě pro vás přeložit, protože pro mne osobně je to naprostý šok. Z hlediska archeoastronautiky je to totiž  snad poprvé v historii, kdy oficiální vládní složky potvrzují existenci důkazů o kontaktu pradávné civilizace s mimozemskými bytostmi. To je zpráva skoro na úrovni oficiálního odhalení !!! Pochopitelně musíme si počkat až se tento dokument objeví na veřejnosti a do té doby musíme spekulovat, jestli se nejedná jen o pouhou propagandu a samotný snímek nakonec nic důležitého nepřinese, ale kdo ví. V tomto případě jsou výroky zúčastněných přinejmenším velice silné a to se nejedná o Hollywood, kde je to běžná praxe. Takže já to beru zatím naprosto seriózně! Že by nakonec po všech těch letech měl pan Däniken a jiní pravdu? No přinejmenším by si zasloužil se takového dne dožít :) Zde je překlad původního článku:

 

 

 

 

Nový filmový dokument o civilizaci Mayů nabídne důkazy o mimozemském kontaktu staré kultury. Uvedl to zástupce mexické vlády a producent filmu. Film Revelations of the Mayans 2012 and Beyond, který je momentálně v produkci bude oficiálně tvrdit, že Mayové měli kontakt s mimozemšťany, odhalil producent Raul Julia-Levy magazínu TheWrap

 

“ Mexiko uvolní kodexy, artefakty a důležité dokumenty s důkazy o kontaktu Mayské kultury s mimozemskými bytostmi a všechny tyto informace budou potvrzeny archeology “, řekl Julia-Levy, syn herce Raula Julia.

 

Ministr pro turistiku mexického státu Campeche, Luis Augusto Garcia Rosado, řekl pro magazín TheWrap, že se objevily nové důkazy o tomto kontaktu, které jsou podpořeny překlady určitých kodexů, které vláda držela doposud v utajení v podzemních trezorech. V telefonním rozhovoru také mluvil o “ přistávacích plochách “ v džungli, které jsou staré 3000 let. Raul-Julia tvrdí, že existuje důkaz o tom, že Mayové měli v plánu vládnout na planetě po tisíce let, ale byli donuceni k útěku po invazi “ mužů s černými úmysly “, kteří za sebou nechaly důkazy o vyspělé rase.

 

“ Mexická vláda neoznamuje toto prohlášení sama od sebe, všechno co tvrdíme bude podloženo a dokázáno “, řekl.

 

Film režíruje Juan Carlos Rulfo, který vyhrál cenu Humanitas za snímek Those Who Remain v roce 2009 a cenu poroty na festivalu Sundance za zahraniční dokument s názvem In the Pit v roce 2006. Juan Diego Rodriguez Gonzales poslouží jako hlavní producent z Guatemaly a Eduardo Vertiz jako producent z Mexika. A ano, očekávají, že lidé přijmou tento film seriózně, protože poselství, které bude předáno je důležité pro přežití lidstva podle Julia-Levyho. Když Julia-Levy, producent Ed Elbert a spoluproducent Sheila McCarthy oznámili magazínu TheWrap v srpnu, že se na všem bude podílet mexická vláda, byli obezřetní s tvrzeními o mimozemském kontaktu a Julia-Levy přiznal, že mu bylo nařízeno o tom nic neříkat. Co se týká článku, Rosado obnovil otázku o takovém kontaktu a řekl, že jeho země zkrátka nabídla filmařům přístup k dříve neprobádaným lokalitám v mayském nalezišti v Calakmulu. Nejen, že dnes Rosado změnil svůj postoj, ale vláda Guatemaly se přidala k projektu a poskytla přístup k artefaktům a nově objeveným proroctvím. Přestože Guatemala nenabízí informace o mimozemšťanech, přivedla ke spolupráci mexickou vládu. 

 

“ Guatemala, stejně tak jako Mexiko, obě domov pradávné a vyspělé mayské civilizace, také držela určité provokativní archeologické nálezy v tajnosti a dnes věří, že je čas tyto informace zveřejnit v novém filmovém dokumentu “, prohlásil ministr pro turistiku Guillermo Novielli Quezada.

 

Řekl, že země pracuje s filmaři pro “ dobro lidstva “. Raul-Julia tvrdí, že nařízení ke spolupráci přišlo přímo od prezidenta země, Alvaro Colom Caballera. Guatemala je zemí velkého počtu předkolumbovských nalezišť v Mirador Basin, včetně velkolepého a velice organizovaného města El Mirador. Zajímavým aspektem oznámení je, že guatemalský ministr Quezada mluví o Mirador jako o největší pyramidě na světě. Nicméně Mirador není jméno pyramidy. Je to název celého naleziště, které obsahuje několik pyramid a největší z nich je La Danta, což je fakt, který by měl ministr rozhodně vědět. 

Film se začne natáčet 15. listopadu a do kin by měl přijít na konci roku 2012, ještě však před koncem mayského kalendáře. Zatímco zastánci apokalypsy se soustřeďují na konec tohoto kalendáře 21.prosince 2012, mnoho jiných akademiků zdůrazňuje, že tento datum je jen začátek dalšího cyklu 5126 let.

 

Zdroj: Reuters

Překlad: Michael M.Faitl

Foto: neznámé

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode