Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Malá anketa

11.08.2012 16:03

 

Kdyby jste se měli možnost tváří v tvář setkat s Erichem von Dänikenem a měli čas na jedinou otázku. Jaká by byla? Vím, že Erich měl nedávno turné po Česku a určitý počet z vás se s ním setkal. Bohužel jsem tu čest neměl a většina ostatních také ne. Zajímá mě tedy jaké případné dotazy veřejnost má, na které nejsou odpovědi v jeho knihách a které nestihl ani na přednáškách. Tyto se dají totiž aplikovat i na případné jiné osobnosti archeoastronautiky. V nadcházejících měsících se uskuteční několik dalších akcí a konferencí zde v USA, kterých se doufám budu moci zúčastnit. Při těchto setkáních je vždy velmi pravděpodobné, že se mi podaří ukořistit nějaký ten rozhovor a tak je dobré mít po ruce dostatek zajímavých otázek. A nemusí být pochopitelně jen moje. Pokud vás něco napadá, nebojte se vyjádřit. Diskuze je otevřena.

 

Michael M.Faitl

Diskusní téma: Malá anketa

Datum 24.10.2012
Vložil Mgr Ivan Paruch
Titulek Dotazy

Pokuste se prosim overit tyto dve informace: 1) sdeleni asyrologa prof Marvina Powela z Univerzity N. Ilinois o poctu klinopisnych tabulek , ktere jsou verejnosti nepristupne.(z 500 000 tabulek zverejneno 20 procent). Citace: Kdybychom je publikovali, jenom bychom nahravali Danikenovym ucednikum). Tato informace je uverejnena v knize Zakazana archeologie spisovatele Erdogana Ercivana, kterou ziskal na metrologickem kongresu v Mnichove v roce 1997. 2)citaci tehoz spisovatele z knihy Imhotepuv hrob tohoto zneni: Genetik Roy J. Britten z Washingtonskeho Carnegiho ustavu podle svych slov objevil spolu s Davidem Kohneem jiz v roce 1964 v lidske geneticke vybave mimozemske poselstvi. Verejnost se o tom odvazili informovat az po svem penzionovani roku 2005. Podle nich mame ve svych genech casti, ktere navznikly prirozenym vyvojem,ale byly do nas vpraveny umele. Prosim sdelte, zda se pokusite o overeni. Problematikou se zabyvam od roku 1964.

Datum 23.09.2012
Vložil Macyk
Titulek neposkvrněné početí

Dobrý den. S radostí využívám možnosti položit touto cesto panu Dänikenovi následující otázku. Ale nejdříve bych mu rád popřál pevné zdraví a hodně elánu do další práce. A také bych mu chtěl poděkovat za všechny knížky, které pro nás čtenáře "vyrobil". Díky němu jsem se dokázal přinutit k přečtení a částečnému prostudování nejprodávanější knihy na světě - Bible. A v té souvislosti bych se ho rád zeptal, zda je stejného názoru, že neposkvrněnému početí Panny Marie předcházelo ve skutečnosti umělé oplodnění. A nikoliv první zmiňované, ale v Bibli třetí v pořadí (první 90ti letá Sára :-) a druhá bezejmenná manželka muže Manue). Díky, mp.

Datum 15.08.2012
Vložil Luke
Titulek OO

Zdali se nekde na svych cestach setkal se symbolem nekonecna, tak jak ho zname ted. Myslim tim na prastarych artefaktech, malbach, rytinach, apod..
A take by me zajimalo, navazuji ted na prednasku Bohu. Co rika pan Daniken na to, ze uz tu mimozemstane jsou? Neznamena navrat spise oficialni zverejneni? Je jich nekolik druhu, ras. Kdo se vlastne sem ma presne vratit? Nebo je to rasa, ktera tady jeste neni a ceka ji prekvapeni, protoze uz tady uraduji jini. :) Pokud Vi pan Daniken vice, moc rad bych znal jeho odpoved.
Dekuji

Datum 13.08.2012
Vložil Jay2x
Titulek ENKI

Mě by strašně zajímal jeho názor na Anunnaki a jejich působení na naší planetě v průběhu dějin...

Datum 12.08.2012
Vložil Lestad
Titulek Tomy

na 100% jestli je pravdivá postava Tomyho v jeho knize Planeta lhářů. protože pokud by to byla pravda a i to vše co říkal, změnilo by to diametrálně náš pohled na vesmír, lidstvo, náboženství, a vůbec vše. A také ještě kde se dají sehnat jeho filmy Total a Co se stalo v mayské zemi anglicky nebo alespoň s anglickýmy titulky..

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode