Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Létající talíř na 3000 let starém papyrusu

16.01.2012 16:35

 

 

Bůh Ra starověkých Egypťanů prý připlul z hvězd, přistál v Egyptě a založil mocnou civilizaci. To je všechno správně, ale byl to nějaký přepracovaný mýtus, nebo mohlo existovat nějaké zrnko pravdy na této posedlosti.

3000 let stará viněta z pohřebního papyrusu vystavená v muzeu v Káhiře ukazuje přesně jak se loď boha Ra zjevila pradávným písařům, kteří vytvořili papyrus. Nevypadá to  jako tradiční loď zobrazovaná v jiných pozdějších scénách, ale vypadá to přesně jako něco důležitého, co staří Egypťané vášnivě popisovali ve svých textech.

 

Disk, který létá a vyzařuje světlo!

 

Jihoafrický autor knihy s názvem The Hidden Records Wayne Herschel, nabízí zcela novou hypotézu vysvětlující božskou hvězdu uctívanou starověkou civilizací a trvá na tom, že toto znázornění tajemství, které je za kultovním okřídleným diskem z Egypta. Podporuje mnoho jiných kontroverzních autorů, kteří naznačují, že podivný okřídlený disk z Egypta je skutečně prastaré UFO. Ale věří, že toto je chybějící kousek skládačky, který to dokazuje. Říká, že anomálie na papyrusu zřetelně slaví přesně to, co to je. Létající disk, který svítí jako slunce a pochází z hvězd.

 

( odkaz na papyrus )

 

Wayne Herschel naznačuje, že zde existuje mnohem víc důkazů, které to potvrzují. Není to jen létající disk z hvězd, ale papyrus také ukazuje souhvězdí, které je nejblíže ke specifické hvězdě boha Ra s jinými zapomenutými symboly. Tady je toho mnohem víc. Říká, že další velmi důležitou otázkou ve scénáři této viněty je místo, kde disk přistál. Je zobrazen umístěný na tom, co může být jen Sfinga a tvrdí, že to je její plné nepopiratelné fotogenické vyobrazení. Také to ukazuje rovněž na místo legendární Síně záznamů!

 

Všechno to zde přesvědčivě zapadá do kontextu, že se jedná o skutečnou loď z nebes v typickém stylu UFO, která přistála na slavné Sfinze a vše je zaznamenané na starověkém egyptském papyrusu!

" Je to disk s kopulí, který vyzařuje barevné světlo... a stojí  na třech nohách jako stativ. Není divu, že zadní část Sfingy byla plochá. Wayne Herschel tvrdí, že existuje také hrobka, která zřetelně znázorňuje Sfingu se lví hlavou, něco, co je úplně ignorováno historiky a podobnými autory. " Jsou tam zbytky něčeho, co se zdají být klenuté dveře, které jsou dnes vyplněny díky mnoha opravám za tisíce let a jsou viditelné v zadní části hlavy Sfingy! "

Rozluštění skutečného smyslu tohoto papyrusu je již léta předmětem diskuse mezi učenci. Je stále vysvětlován jako kult, jako podivný sytém víry a je stále záhadou. Za prvé, starověký Egypt má nejméně pět různých výkladů původních vyobrazení, takže i dávní lidé zapomněli většinu jejich významu. Wayne Herschel navrhuje celou kolekci podpůrných důkazů a pečlivě to prezentuje ve dvou částích videa. Video naleznete na konci článku.

S takovým kontroverzním tvrzením se musí sledovat každá minuta podrobně.

Jeho kniha The Hidden Records, která otřásá základy  archaeoastronomie jako nikdy předtím, identifikuje dřívější hvězdný vzor, který je reprodukován v památkách všech megalitických starověkých civilizací. Od své knihy, ve které je teorie, že hvězda "bohů" je identifikována v přesné poloze blízko shluku hvězd nazývaných Plejády, se snaží  dokázat ještě 16 dalších civilizací po celé planetě, které ukazují přesně stejné záznamy.

" Prakticky všechny starověké civilizace byly posedlé  hvězdnými bohy na svých začátcích. Mnohé začaly budovat masivní monumenty pro označení polohy hvězd na zemi a prakticky všechny vybraly stejné "x", které označuje místo hlavního monumentu v rámci určitého vzoru hvězd ".

Astronomové vynechali komentáře, když si uvědomili, že struktury mluví samy za sebe. Ale ještě impozantnější pro badatele je otázka jestli tyto struktury, tak pečlivě rozložené na zemi našimi předky, skutečně ukazují na specifickou oblast na noční obloze. Wayne věří svému závěru, že to představuje velmi pravděpodobnou teorii, že  naši předkové pocházejí z hvězd.

" Tento 3000 let starý papyrus má všechno, co jsem hledal… kosmickou adresu boha slunce Ra, jak vypadá jeho nebeská loď a kde přistála... to vše v dobře známém  ztvárnění počátků starověkého Egypta. Papyrus má typické egyptské ztvárnění posvátné ženskosti ( již popularizoval Dan Brown) a oplodňování bohyně nebes Nut Gebem. Vyrobil jsem animace a podrobné artefakty a nástěnné malby, které vypráví příběh jednoduchým způsobem. Ale varuji vás, staří Egypťané byli velmi sexuálně explicitní ve svém ztvárnění lidského zrodu. Historie je však historie a význam tohoto papyrusu napadá všechno v egyptologii od samotného základu. “

Předkové určitě nelhali o svých bozích z hvězd.

Tito bohové se zdají být velice reální, nejen pro Egypťany, ale pro všechny starověké civilizace. To vysvětluje, proč tak mnozí uctívali kosmického býka, byl to Taurus. Mnohem důležitěji však Wayne Herschel zpochybňuje egyptology...

 

“ Oni uctívali Slunce......ale vůbec to NEbylo NAŠE Slunce.”

 

 

Zdroj a foto: ireport.cnn.com

Překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode