Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Konspirační teorie o konspirační teorii

06.02.2012 17:45

 

Konspirační teorie o konspirační teorii – nesmysl?

 

Slovní spojení „konspirační teorie“ by asi dovedl určitým způsobem vysvětlit každý z nás. Stejně tak by dokázal jmenovat některé její příklady. Asi nejdiskutovanější vždy byla ta o útocích na ‚Dvojčata‘ z 11. září 2001. Wikipedie popisuje význam tohoto slovního spojení takto: „Tento termín je používán téměř výlučně pro odkazování na okrajové teorie, které vysvětlují historické nebo současné události jako výsledek spiknutí skupiny mocných osob, které vědomě a tajně působí v neprospěch zbytku společnosti.

Slovo „neprospěch“ jsem podtrhnul zcela záměrně. Je tak nepopiratelné, že někomu totiž toto jednání k prospěchu být musí! Ale komu? A k jak velkému prospěchu? A co když se to nedaří?

A pokud si chceme na tyto otázky odpověď, nezbývá nám než se opět pouštět na tenký led – a to do konspiračních teorií v té oné konspirační teorii dané skupiny. Je to vlastně celo-historický a celo-světový souboj jednoho spiknutí určité skupiny vůči další takové skupině, která se však utváří v důsledku v té první. Jednoduše řečeno: „Kdo seje vítr, sklízí bouři.“
A proto bych rád tímto článkem apeloval na všechny jeho čtenáře, ale i ne-čtenáře, zbloudilé surfery apod., aby se na chvíli pozastavili, pořádně se zamysleli a pokusili se více se otevřít světu jako takovému, i když si sám uvědomuju, jak těžké to musí být. Ale věřte mi, že se to dá. A dokud lidé jako vy anebo já neustanou, tak do té doby pořád máme šanci na ten lepší život, na lepší svět, lepší budoucnost pro nás všechny a pro všechny naše blízké, protože poslední naše naděje umírá až se smrtí posledního člověka, který se o ni bude prát.

Anglo-saská mise/krize?

Tento článek je nyní vlastně také konspirační teorií, ovšem v psané formě. Je impulzivní reakcí na jinou, daleko starší, konspirační teorii ze samotného srdce Londýna – „City of London“ (svrchovaná část města, ležící ve středu Londýna, která má podobný statut jako Vatikán). Jedná se v ní v kostce o to, že zasvěcenec (generál armády) se zúčastnil v červnu roku 2005 jednoho velice podivného až šokujícího jednání 25 až 30 lidí – nazvaných poté ‚vysoce postavení svobodní zednáři (Ilumináti)‘. Stal se tak svědkem tajného zasedání tohoto společenství – ať už omylem či jiným vlastním dočiněním. To nebyl schopen vysvětlit. My se dnes přikláníme spíše k možnosti „omyl“. Tento člověk poté poskytl rozhovor o tomto setkání lidem z projektu ‚Camelot‘ (https://projectcamelot.org/lang/cz-sk/about_us.html) a projektu ‚Avalon‘ (https://projectavalon.net/lang/cz-sk/flag.html).
Celý tento rozhovor si můžete prostřednictvím jednoho člena z tohoto projektu projít spolu s námi (pozn. video pod článkem).
Jedná se v něm přesněji o toto: Je v něm popsán rafinovaný a cílený plán, který by měl vyústit v dvě věci. Tou první je třetí světová válka. Tedy válka atomového věku. Tou druhou, a těžko říct, která je horší, je poté snížení počtu obyvatel na planetě Zemi, a to až na číslo 500 000. Ano, pouhopouhých 500 000 tisíc z více než 7 miliard lidí. Nepředstavitelné, viďte? 

Ptáte se, proč s tím přicházím na veřejnost až nyní? Rozhodně to není nic plánovaného. Ani ono tajné spiknutí svobodných zednářů si nikdy nemohlo být jisté, že jim jejich plány doopravdy vyjdou, snad na měsíc přesně. Jsou věci, které prostě neovlivníte.
Stejně jako Bill Ryan (pozn. člověk na videu pod článkem), i já tvrdím a jsem přesvědčen, že všechno to jsou taktéž jen konspirační teorie. A v hloubi duše doufám, že se nemýlím a že se tyto tajné a hrůzné plány svobodných zednářů neuskuteční. Ale je podle mě, stejně jako podle pana Ryana, dobré, abyste o tom věděli. I když se to nemusí nikdy stát. Je dobré to vědět. Myslíme si totiž oba, že na to máte právo. 

Co nás k tomu vede? Nejisté kroky, nejasné indicie, předtucha a schopnost vidět v lidech nejen dobro, ale i zlo. (pozn. Nyní bych radil podívat se nejdříve na video pod článkem, než budete pokračovat ve čtení.) V červnu 2005 měl být v pohybu starý plán s již výše popsanými cíli. Do jaké fáze se dostal nyní, to se můžeme jen dohadovat. Ale věřme, že se ho nedaří plnit. A další řádky prosím čtěte opravdu s velkou pečlivostí.

Počítá se totiž s tím, že Čína prodala za nemalé peníze Íránu jaderné zbraně. Západ chce tedy jako první krok napadnout právě Írán a vzápětí Čínu. Vznikne malá nukleární válka, po které zbydou však jen desítky stránek v nových učebnicích dějepisu. Státy se však, v důsledku paniky obyvatelstva, stanou jakýmisi obrovskými pevnostmi, kde budou lidé v pasti. Avšak, ve zcela dobrovolné, monitorované a přísně střežené pasti ovládané‚ těmi nahoře‘. Přes Čínu se poté později začne šířit mor, mor o takových rozmezích, že většina populace na jeho následky zemře. Pak nastane opravdová válka, při které bude populace fakticky zdecimována na polovinu. A dále...dále se jen můžeme dohadovat. Stejně jako to můžeme dělat u každého kroku z tohoto plánu. 

Jen ale, pokud snad otevřeme oči aspoň trochu, neuvidíme ve zprávách neustále konflikty mezi Západem a Blízkých východem, Írán nevyjímaje? Neprošel si snad každý světadíl jakousi ‚zkouškou ze strachu z pandemie‘ (ptačí chřipka, prasečí chřipka, otrava z lusků v Evropě, apod.)? Nejsou snad snahy přijmout smlouvu ACTA nepopiratelným důkazem o omezení svobody a práv uživatelů internetu, u kterého jistě nezůstane? Není třeba to brát jako možná varovaní, jako možné úspěchy plánu svobodných zednářů z „City of London“? Anebo ještě hůře, ví někdo, kolik takových plánů vlastně může být? Můžeme si být jistí, zda některý z nich v tomto nebo v příštím roce dosáhne svého cíle, tedy i konce, a s ním i konce nás všech?
Inu, máme tu nyní rok 2012 a myslím, že se nebudu moc mýlit, když prohlásím, že nikdo z nás si už nemůže být ničím na 100% jistý. Je to smutné, ale je to tak. I když, věřme na těch pomyslných 100% alespoň sami sobě a udělejme z těchto misí právě ony „krize“. 

Na závěr mi dovolte krátkou citaci:

„Nejdřív tě ignorují, pak se ti vysmívají, pak s tebou bojují a pak vyhraješ.
Mahátma Gándhí (1869 - 1948)“

 

 

Autor: Marek Pernica

Video: https://www.youtube.com/watch?v=GH1v0i138Zc

Zdroj: portály projektu Camelot a projetku Avalon a rozhovor prostřednictvím Billa Ryana

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode