Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Důležité události blízké budoucnosti

28.09.2012 21:46

O těchto věcech informuji na našich stránkách na Facebooku a objevují se tam též jiné zajímavosti, které třeba nepovažuji za důležité publikovat zde na webu, takže pokud se o tyto věci zajímáte, doporučuji občas navštívit i FB a třeba i kliknout LIKE :)  

Jednou z důležitých akcí, která se uskuteční v říjnu zde v USA bude Paradigm Symposium v Minneapolis, kde vystoupí elita světové archeoastronautiky včetně pana Danikena, který poté vyrazí na krátké turné po východním pobřeží. Bohužel. Je to totiž pro mne příliš daleko, časově a také finančně velice náročné, ale stále zvažuji možnost návštěvy alespoň jedné z těchto akcí. Proto jsem také před časem dal možnost vám čtenářům, položit případnou otázku ať už panu Danikenovi, nebo i dalším přednášejícím. Cokoliv se týká utajované historie, archeologie, nebo archeoastronautiky. To stále platí a můžete tak učinit i zde, nebo přímo na můj email. Tyhle věci jsou vždy komplikované, protože u takových celebrit nikdy nevíte, jestli se podaří rozhovor uskutečnit, nebo ne, i přes předchozí konzultaci. Pokud se mi podaří se zúčastnit, rozhodně se pokusím zajistit co nejvíce materiálu a novinek, abychom měli co číst.

 

www.paradigmsymposium.com

 

Prozatím se však připravuji na jinou událost, která se uskuteční přímo za humny. Další každoroční konference na téma prehistorických kultur a jejich pokročilých vědomostí s názvem CPAK. Krátkou videoreportáž z loňského roku můžete vidět na našem You Tube kanálu " astronauti2010 ". Letos se také představí řada odborníků z různých odvětví a už teď mohu oznámit, že včera potvrdil exklusivní rozhovor  pan Christopher Dunn, inženýr a autor, kterého známe z různých televizních dokumentů včetně Ancient Aliens. Zde je tedy opět prostor pro vaše případné dotazy na tohoto odborníka přes pokročilé technologie starého Egypta.  

Diskusní téma: Důležité události blízké budoucnosti

Datum 09.10.2012
Vložil Lestad
Titulek asi ne...

nemyslím si, že by pyramidy v Egyptě byly dědictvím...resp. po přečtení mnoha a mnoha knih od Danikena apod. jsem si to i myslel, ba jsem o tom byl celkem i přesvědčen, ale po mé osobní návštěvě Egypta letos už si zase spíše myslím, že to Egypťané postavili. Otázka je jak a pomocí čeho a v neposlední řadě také proč..osobně jsem si vždycky říkal, proč velká galerie? přece to není jen tak ale po návštěvě růžové pyramidy v Daschuru a zjištění, že uvnitř ní jsou takové galerie 3 (měl ji mít n asvědomí Snofru - cheopsův otec) a jsou i v Copánu v Jižní Americe viz poslední knížka od EvD str40 obr 32...v tom nemám vůbec jasno. Vždy jsem zastával názor že pyramidy v Gíze postavila civilizace před Egyptem před potopou ale...teď už si to nemyslím

Datum 28.02.2013
Vložil Vladimír Otta
Titulek Re: asi ne...

..takove galerie jako ve "velke pyramide" tam 3 nejsou, jsou jine.."! zajimave o5, ze bez jedineho zapisu kdo ji postavil.."? jak ti stvitele byli skromni :) ani se nepodepísou.."?
..pomoci vyspele tachniky a nastroju ( ovsem ne tech co presentuje oficielni veda )
..urcite ne hrobka.."! ale urcite technicke zarizeni na vyrobu, ppr uchovani neceho...
..a hlavne aby stavba-zarizeni vydrzelo na veky .."! coz by pri nepatrne pravidelne vnejsi udrzbe nebyl zadny problem (asi kdysi davno nekdo prestal z udrzbou, proto vypadaji jak vypadaji+kradeze a zamerne niceni)...
..NO PROSTE REKNEME SI OTEVRENE, NIC Z POZDESI DOBY SE ANI VZDALENE NEPODOBA TEMTO STAVEBNIM GIGANTUM.."!
..jeste dodatecek...
pred mnoha a mnoha lety jsem navstivil podzemni tovarnu z doby 3 rise ( tusim ze na vyrobu raket V2) a po demontazi vseho kovoveho, stroju, dratu, pražcu, atd. zustalo jen par podstavcu ( z betenu nebo primo vysekanych ve skale) prazdne chodby , galerie a nekolik hal.."! co by se stalo az ji najdou za tisice let a budou se ptat co to bylo.."?

Datum 29.09.2012
Vložil Marek Pernica
Titulek Otázka na pana Dunna

Chtěl bych se prostřednictvím webu zeptat na egyptské pyramidy, na které se pan Dunn specializuje. Zní:
"Je možné, že stavba egyptských pyramid byla inspirována některou z mnohem starších kultur a našel jste pro to v poslední době nějaké důkazy či alespoň náznaky? Neskrývá se v nich určitý skrytý potenciál, který Egypťané nedokázali využít, protože jim nebyla tato moudrost nějakým způsobem předána a sloužila jim tedy 'pouze jako hrobky pro jejich vládce'?
Předem děkuji za odpověď a přeji hodně úspěchů jak v pracovním, tak osobním životě.
Marek Pernica

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode