Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Dárek pro Ericha

31.05.2014 22:30

 

V návaznosti na proběhlé turné Ericha von Dänikena po SR a ČR v minulých týdnech bychom vám nyní rádi představili související fanouškovský projekt, který jsme pro vás připravili.

EvD má k českým a slovenským fanouškům opravdu velmi vřelý a srdečný vztah. Proto bychom mu chtěli věnovat jedinečný dárek, který by obsahoval jeho dosavadní kontakt s českými a slovenskými fanoušky. Rádi bychom vytvořili jakousi koláž fotografií, podepsaných knih a podobného materiálu, který jste možná za uplynulá léta nashromáždili na jeho přednáškách a podpisových akcích. Čím starší, tím možná lepší. 

V tuhle chvíli se tedy otevírá prostor právě pro vás! Na níže uvedenou emailovou adresu můžete do konce měsíce června (tj. 30.6.2014) posílat svoje autogramy, pohlednice, fotografie atd. s EvD. Později bychom nechali vytisknout knihu, která by tento materiál obsahovala i s vřelým poděkováním za jeho dosavadní práci, kterou věnoval propagaci alternativní historie lidstva. Zastáváme názor, že pan Däniken by si něco takového rozhodně zasloužil a pokud je mi známo takovýto projekt nikdo zatím nerealizoval a může být tudíž velice jedinečný. Vše teď záleží tedy i na vás, jeho příznivcích a čtenářích nejen těchto webových stránek.

Letos v létě bude EvD přítomen na další konferenci Contact in the desert v Joshua Tree v Kalifornii a právě zde bychom rádi panu Dänikenovi tento náš fanouškovský materiál určitým způsobem prezentovali a věnovali.

S pozdravem,
tým Astronauti.cz

Kontaktní email: admin@astronauti.cz

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode