Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Bývalý kanadský ministr obrany mluví o mimozemšťanech

27.02.2011 19:32

 

 

 Bývalý kanadský ministr obrany tvrdí, že UFO je skutečné, mimozemšťané navštívili Zemi a americká vláda utajuje informace. Paul Hellyer říká, že by byl pravděpodobně propuštěn za své názory, kdyby byl stále dnes ve funkci ministra obrany, ale je neústupný, protože viděl UFO osobně. 87 letý, nejdéle sloužící člen Queen’s Privy Council for Canada tvrdí, že nikdy nemluvil o svých názorech s vrcholnými úředníky, když byl ještě ve funkci. 

“ Toto je jedna z věcí, kterou někdy politikům neříkají. Nepochybuji, že pravděpodobně existovali lidé v mých řadách, kteří byli více informováni, než já v té době. Dostával jsem pravidelná hlášení o pozorováních a díval jsem se na ně velice přirozeně. Bylo rozhodnuto, že 80% z nich jsou přírodní úkazy různého druhu a dalších 20% nebylo vysvětleno.”

Pan Hellyer prezentuje své názory na letošním UFO kongresu v Phoenixu v Arizoně a je přesvědčen o “jejich” existenci.

“ Žili jsme příliš dlouho ve smyslu izolace, přesvědčeni, že Země je středem vesmíru a že jsme jediné rozumné bytosti a tudíš nejpokročilejší. A když jsme zjistili, že nejsme nic z tohoto, myslím, že je třeba se s tím smířit a naučit se s tím žít “, řekl AOL News.

Paul Hellyer tvrdí, že viděl se svou ženou UFO, když trávili  loňský Den díkůvzdání poblíž Toronta a zírali na oblohu nějakých 20 minut jak se ta věc pohybovala.

“ Pomocí vyřazovacího procesu jsme usoudili, že to nebyla hvězda, ani družice a nebyla ani to ISS, takže nezbylo jiné vysvětlení, než že to bylo opravdu UFO. Vypadalo jako hvězda, ale pohybovalo se to způsobem jakým se hvězdy nepohybují.”

Je přesvědčen, že USA vyvinuly nové formy energie pomocí tajných projektů a pomocí mimozemské technologie a stínová vláda je za tuto aktivitu údajně zodpovědná. Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell popsal teorii pana Heyllera jako “ důležitý příspěvek “ do literatury. 

 

 

“ Jeho zkušenosti ve vládní funkci, jeho zájem o exopolitiku a problémy přežití civilizace jsou důležité oblasti současného odhalení “, řekl Mitchell.

Plukovník v důchodu John Alexander, který také přednáší tento týden na konferenci věří, že UFO je reálné, ale říká, že nikdy žádné utajení neexistovalo. Pan Hellyer dodal: “ Lidé mluví o průhlednosti, ale stále neříkají pravdu, to se dá uplatnit do mnoha jiných oblastí lidské činnosti, včetně UFO. Je to jen otázka času, než začneme být otevření vůči jeden druhému a začneme žít pospolu.”

Řekl, že americká armáda připravovala v roce 2005 zbraně k použití proti mimozemšťanům a mohli nás dostat do mezigalaktické války aniž bychom dostali jakékoliv varování. Před dvěma lety řekl, že vlády by měly používat v boji s klimatickými změnami alternativní zdroje vůči fosilním palivům, které byly získány z údajných ztroskotaných mimozemských lodí. Pan Hellyer byl v roce 1963 zodpovědný za vznik Canadian Armed Forces díky integraci armády, námořnictva a letectva do jedné organizace. Provádí také kampaně za životní prostředí a  situaci na Blízkém východě. Jeho webová stránka říká, že je “ první osoba vysoké úrovně ve skupině států G8, která otevřeně prohlašuje - UFA jsou skutečná stejně tak jako letadla, která nám létají nad hlavou “. Další veřejně známé osoby, které otevřeně prohlásily, že UFO je mimozemského původu jsou například Michail Gorbačov, Stephen Hawking a Ronald Reagan.

 

Zdroj: Daily Mail, UK

Překlad: Michael M.Faitl

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode