Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

Astronauti.cz slaví první rok své existence

28.04.2011 22:46

 

 

 

 

Astronauti.cz slaví své první výročí a nutno podotknout, že už tento samotný fakt je víc, než jsem původně očekával. Ve srovnání s jinými stránkami, které se věnují záhadám a mimozemšťanům je sice návštěvnost zanedbatelná, ale vzhledem k tématu, který je velmi úzce vyhrazený, se to dá pochopit. Řekl bych, že vezmeme-li v úvahu právě tuto úzkou specializaci versus velikost Česko - Slovenska, celkový počet obyvatel a jen malé procento těch, kteří se zajímají o UFO a podobné věci a z této části ještě menší počet, kteří se zajímají o archeoastronautiku, historii a archeologii, potom je vše v naprostém pořádku. Upřímně, ani jsem nedoufal, že by Astronauti přežili více jak šest měsíců a proto tímto děkuji všem, kteří zavítali na tyto stránky byť už jen jednou a náhodou, anebo se vracejí pravidelně, protože je zde něco zaujalo. Za normálních okolností není u článků povolena diskuze a to ze zřejmých důvodů, není totiž příliš žádoucí, aby se tu z toho stalo místo, kde si nejrůznější jedinci budou vyměňovat sprostá slova a urážky jak je zvykem na jiných webových stránkách. Již před časem bylo zprovozněno oficiální fórum, které dle očekávání zatím příliš nežije. Ono je totiž potřeba se zaregistrovat a to se mnoha lidem nechce, odpadá tím totiž možnost schovat se anonymě za nejrůznější přezdívky a šířit negativitu. Nicméně v tomto případě zkusíme udělat malou vyjímku. Vzhledem k případné další budoucí existenci Astronautů bych rád znal vaše názory, připomínky i slušnou konstruktivní kritiku. Máte nějaké nápady jak stránky vylepšit? Nebo naopak něco, co vás štve? Sem s tím právě teď. Chápu, že asi jednou z hlavních věcí, kterou bych i já rád osobně změnil, je častější aktualizace. Musím však opět zdůraznit, že jsem stále na všechno sám a zkrátka překládat, psát své vlastní články nejen sem, ale i pro exopolitiku, studovat, pracovat na poloviční úvazek, cestovat a občas mít chvilku na spaní, není jednoduchá záležitost. Nemám na provoz stránek žádný rozpočet a ani se nic takového neplánuje. Všechna aktivita zde je pouhý ( i když myslím, že důležitý ) koníček-hobby a v žádném případě není záměrem z Astronautů udělat další Osud, Matrix a podobně. Téma, kterému se zde věnuji je jasně dané a přístup na stránky je zdarma a vždy bude. Za tím si stojím. Děkuji proto ještě jednou vám všem, kteří máte dostatek trpělivosti, jste věrni a nacházíte cestu zpět.  Pokud jsou zde informace užitečné alespoň pro jednoho z vás, má existence Astronautů smysl. 

 

Vydejme se tedy do dalšího roku se slovy Timothy Learyho:

“ Homo Sapiens je na prahu poznání, že šířící se kombinace pokročilé inteligence a vyššího vědomí je cílem naší cesty. Že radost nespočívá v externím materialismu, ale uvnitř časové smyčky našeho těla. Síla a moc nespočívá ve svalech a je nahrazujících strojích, ale v našem mozku.  Náš evoluční plán bude nalezen v posvátné knize genetiky a vyšší inteligence bude objevena v naší galaxii “. 

 

 

“ Ti, kteří nemohou napadnout myšlenku raději útočí na myslitele “

                                            Paul Valéry, 1871 - 1945

Diskusní téma: Astronauti.cz slaví první rok své existence

Datum 27.05.2011
Vložil karel
Titulek jsem prijemne prekvapen

a dekuji za moznost dovedet se neco vice o tematech ktera ofic... veda jakoby prehlizi karel

Datum 05.05.2011
Vložil Jano.M
Titulek Veľká vďaka

Taktiež sa chcem veľmi poďakovať za tieto stránky a vzácne informácie. Fandím a držím palce. Len tak ďalej. Ešte raz dííík.

Datum 03.05.2011
Vložil Michael M.Faitl
Titulek :)

Děkuji všem za podporu a pozitivní slova.

Datum 03.05.2011
Vložil Janah
Titulek Pokračovat!!!

Moc díky za tyhle stránky! Našla jsem je teprve nedávno, ještě jsem nepřečetla všechno, ale spadají přesně do oblasti mého dlouhodobého a neutuchajícího zájmu o archeoastronautiku, UFO atp.,takže se sem budu ráda vracet ;-) Těším se na nové články!

Datum 30.04.2011
Vložil Em
Titulek Zustan... :-)

Michael, co prat Ti mam? Snad zustan, je to fajn? Ty sam nejlip vis, zda chces to delat nebo ne. Presto ja jsem rada za Tvuj prinos zde a moc rada si to ctu. Jak je videt, je nas vic...
V podstate zijeme ve skvele dobe, kdy mame moznost zjistit, ze na te rozlehle Kosmicke plani nejsme sami, ze davne generace jiz meli vedomosti o kterych my dnes prozatim nemame ani tuseni.Casto se zamyslim nad tim, proc a kam se vsechny ty davne vedomosti vytratili a tak krucek po krucku snad dojdeme k poznani, ze ty prastare vedomosti jsou zde, ze kazdy z nas ma neco malo a staci jen s nimi zit, vnimat je, pouzivat je, nezavirat je do podzemnich sklepeni, ci muzei a zit ve fiktivni realite s prazdnou hlavou a rukama slozenyma k prani "prosim"...
Dekuji a zustat bytosti, ktera dokaze stat pevne na miste, ktere si vyhradila :-)

Datum 30.04.2011
Vložil Eastlake
Titulek Děkuji a vydržte.

I já jsem objevil Vaše stránky omylem. Velmi příjemnýn omylem. Našel jsem tady spoustu skvělých článků a pro mě velmi zajímavých podnětů k přemýšlení. Neumím si ani představit, jak náročná práce to musí být. Děkuji za Vaši práci a vydřte. A jestli je tohle všechno práce jen jednoho člověka, tak smekám. Vše nejlepší do dalších roků. Ještě jednou díky. Pavel

Datum 29.04.2011
Vložil jozka.cb
Titulek Děláte to dobře,tak vytrvejte!

Když jsem poprvé otevřel Vaše stránky,byl jsem moc rád,že jsem je našel.Ovšemže náhodou.Stránky tohoto typu nejsou ve vyhledávačích moc preferovány.Přes to všechno jste ve mně našel věrného stoupence a myslím,že mluvím za všechny ostatní,když říkám:,,Děkujeme za to,že Vás máme"!

Datum 29.04.2011
Vložil Arny007
Titulek Děkuji a přeji hodně vytrvalosti

Děláte dobře to co děláte, oblíbil jsem si Vaše stránky a pravidelně je navštěvuji. Beru v potaz úzké zaměření, ale vše souvisí se vším, takže aktuálnost v souladu s obdobím které na planetě zemi prožíváme je velmi vysoká. Asi není snadné čerpat zajímavé zdroje informací, ale snažíte se a to je super. Jsme v čase, kdy se okrývá spousta utajovaných informací z oboru archeoastronautiky a bude jich ještě mnohem víc. Těším se na vše co vyleze na povrch a má souvislosti zejména s Egyptem, Jižní Amerikou, ale také s ještě stále neproniknutelnou Čínou a pomalu se otkrývanými informacemi z Ruska. Budu Vás dále rád sledovat a přeji nám všem hodně poznatků a vědění, které nám otevře oči dokořán.

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode