Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

63.místo pro Ericha von Dänikena

01.06.2011 22:21

 Každý rok několik nejvýznamnějších vydavatelů publikuje  svoje žebříčky vlivných osobností našeho světa. Například magazín Time má svůj list stovky lidí, kteří nejvíce ovliňují naši společnost, Forbes publikuje několik seznamů včetně stovky nejvýraznějších celebrit, stovky nejdůležitějších žen, nebo seznam první tisícovky miliardářů. Art Review pro změnu publikuje list stovky nejvlivnějších umělců, galerií a sběratelů. Společnost Watkins Books přišla letos se zajímavým vlastním seznamem, a to 100 současných autorů, kteří nejvíce ovlivnili naší spiritualitu. Jinými slovy, je to list lidí, kteří v současnosti nejvíce ovlivnili duchovní a vědomostní vývoj naší společnosti. Watkins Review zastává názor, že jejich list osobností je důležitější, než ostatní, které častokrát pouze informují kdo kolik vydělal peněz, nebo, která celebrita je v televizi nejsledovanější. K celkovému výběru kandidátů přispěly tři hlavní faktory.

 

  1. osoba musí být naživu
  2. osoba musí přispívat originálním duchovním způsobem v celosvětovém měřítku
  3. osoba musí být často vyhledávána na Google, musí se objevovat v Nielsen Data, její jméno se musí často objevovat na různých fórech a diskuzích. Výskyt daného jména v internetových vyhledávačích je v tomto případě považovánu za formu voleb. 

 

S potěšením můžeme oznámit, že v seznamu 100 nevlivnějších současně žijících duchovních osobností se na 63. místě objevil také pan Erich von Däniken, což si jistě za své celoživotní dílo plně zaslouží. Představme si jen kolik milionů lidí bylo jeho knihami ovlivněno. A je i mnoho těch, kterým doslova změnily život, nebo vlastní názor na tento svět. Celý seznam je k dispozici na stránkách Watkins Books.

 

Autor: Michael M.Faitl

Zdroj: watkinsbooks.com

 

 

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode