Ancient Astronauts - Paleo SETI - Alternative Archeology

2.narozeniny

06.05.2012 22:16

 

Milí čtenáři a přátelé,

 

doufám, že se neurazíte, když vás nazvu přáteli :)

 

Jistě si kladete otázku proč se již delší dobu neobjevila další aktualizace? Odpověď je velice prostá. Poslední období je velice hektické, co se našich osobních životů týče. Nevím, jestli je to díky roku 2012, ale tak nějak samo od sebe se děje spoustu nových událostí. Nevěřím na náhody a tak myslím, že všechno má svůj význam a smysl, přestože to vždy nemusíme naplno ihned chápat. Kolega Marek je v současnosti zaneprázdněn školou, maturitou a přijímacími zkouškami na vysokou, takže jistě chápete, že se nemůže momentálně příliš věnovat psaní a překládání. Tomu by však měl být brzy konec a věřím, že se vše vrátí do “normálních” kolejí, cokoliv slovo “normální” v tomto světě znamená :) Popřejme mu tedy hodně štěstí v této důležité životní etapě.

Moje maličkost také nelení. Mnoho změn profesního charakteru v posledních měsících má za následek stěhování. A místy to vypadá skoro na stěhování národů. Asi nemusím nikomu popisovat, co všechno je s takovou akcí spojeno a v tomto případě je to akce velká. Mohu upřímně prohlásit, že v mém životě asi zatím největší vůbec. Vyšší moc rozhodla, že všechny mé aktivity, tedy nejen tento web, se přesouvají konečně pod jednu novou střechu a na klidné místo mimo každodenní stres velkoměsta. Astronauti.cz budou mít brzy tedy nový domov, což bude jedině ku prospěchu věci. Tento stěhovací proces trvá již měsíc a ještě jeden další to určitě zabere, takže prosím o trpělivost. Nicméně se rozhodně nemusíte strachovat, tento skromný web v žádném případě nekončí :)

NAOPAK! Je to jen několik dní, co jsme oslavili 2.rok existence na internetu. Myslím, že to nebyl rok nijak výjimečný, protože web samotný nezaznamenal žádné radikální změny. Snažíme se jen dále psát, překládat a zadarmo poskytovat informace, které se běžně v médiích neobjevují. Myslím, že už se za dobu naší existence utvořila malá skupinka příznivců a dobrodruhů, kteří se rádi vracejí a občasné emaily, které dostávám to potvrzují. Rád bych vám všem touto cestou tedy opět poděkoval za přízeň a doufám, že vytrváte i nadále. Budeme se snažit jakýmkoliv způsobem pokračovat v naší práci i v tomto nelehkém čase. 

Bez vás čtenářů by naše práce neměla smysl.

Ještě jednou tedy díky a pokud máte nějaké připomínky, stížnosti, nebo přání, nebojte se napsat. Můžete se také zapojit do diskuze na našem blogu na Facebooku.

 

                                                                    Michael M.Faitl

 

 

Jen pro zajímavost uvádím několik čísel:

 

Za loňský rok měly stránky 26 098 unikátních návštěv. Celkový počet se vyšplhal na 70 084. Letošní rok má zatím měsíční průměr kolem 3500 unikátních návštěv a celkový počet už teď na začátku května dosáhl čísla 44 000. Nejfrekventovanějším dnem zůstává z neznámého důvodu úterý :)

 

 

Diskusní téma: 2.narozeniny

Datum 23.06.2012
Vložil Gammeš
Titulek pecka

super web kucí, přeju hodně zdaru do budoucna:)

Datum 03.06.2012
Vložil tom
Titulek 2.narodininy

velka vdaka za super clanky,je naozaj obdivuhodne ze si niekto v tejto dobe najde cas a zalozi takuto super stranku a zadarmo.drzim palce a tesim sa na dalsie putovanie neobvyklou(utajenou)
historiou nasej planety.dakujem :)

Datum 25.05.2012
Vložil Marek Pernica
Titulek Poděkování

V krátkosti bych chtěl jen opravdu ze srdce poděkovat za toto všechno a vaši obrovskou podporu! A nejen pro mě, ale pro celé astronauty! Lidi, jste úžasní!

A abych to nenatahoval, byl jsem přijat na vysokou školu do Brna - Masarykova univerzita - Pedagogická fakulta. A též jsem úspěšně absolvoval didaktické testy (čeština, matematika) a ústní maturitu toto pondělí a tutu středu, též úspěšně. Nyní jen čekám na výsledky své slohové práce (kolem 13.června), ale věřím, že budou dobré a že tedy mohu prohlásit státní maturitu ze svojí strany za úspěšně složenou. Věřím v to!!! :-)
Takže se opět naplno chci vrátit "do služby". Můžete se jen těšit!!!

Datum 21.05.2012
Vložil Venus Minerva
Titulek Skvela prace!

Vse bude jen a jen lepsi!!

V & D from NYC

Datum 17.05.2012
Vložil Lestad
Titulek respekt

jen tak dál!!

Datum 13.05.2012
Vložil poutník
Titulek 2.narozeniny

Myslím,že tento rok je náročný úplně pro všechny ! Těch změn je nějak víc a jsou zásadní.Pociťuji to i na
sobě,ale často to bývá pro dobro věci.Proto je lepší spolehnout se na vlastní intuici,než poslouchat ty
bláboly okolo.Každý člověk je od přírody schopen poznat co je pro něj dobré a co špatné,ale málokdo se
podle toho řídí.
Zdravím astronauty a přeji hodně štěstí k další práci!

Datum 14.05.2012
Vložil Michael M.Faitl
Titulek Re: 2.narozeniny

díky Vám také,
ano je to momentálně hektická doba ...

 

Astronauti.cz 2010 - 2013 © Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode